Šta je novo?

ko ima Samsung 757NF?

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Imam ovaj monitor vec nekih godinu dana i skoro od prvih dana mi se desava da se odjednom sam ugasi i upali - kao da sam dvaput pritisnuo power dugme na njemu (mada lampica gori svo vreme). Da li je to normalno (neka automatska demagnetizacija?) ili se desava samo meni?

Imam 757NF i kod kuce i na poslu i na ovom kucnom se desava ponekad to isto... Nije cesto, i nema nekih pravila, jednostavno se ugasi i ponovo upali, mozda jednom u 3-4 dana...

Ovaj na poslu je skroz OK i nikad se nije delio nesto slicno...

moram priznati da mi se nikad nije desilo nesto slicno a vec 1.5 godine ga maltretiram :D

Ni meni na 959nf (nije 757nf, al je slican)
Mislim da je u pitanju stvar za servis.

hehe
meni se nesto slicno desavalo pa mozda je ovo rjesenje...
kod mene na SyncMaster 500b od pomjeranja monitora (lijevo, desno) kabal od napajanja se malo izvadi i onda to rezultuje radnjom koja vas muci..a to je kratki prekid napajanja.
a zasto se lampica ne ugasi? pa vjerovatno zato sto i kad ga normalno ugasite ona josh 1-2 sec ostane da "gori" :)

prvo ovo provjerite...:)

nadam se da sam pomogao:p

Ipak mislim da je za servis. Imao sam 757NF, a sada imam 959NF i nista slicno mi se nikad nije desilo.

Pozdrav

max9998 je napisao(la):
Imam ovaj monitor vec nekih godinu dana i skoro od prvih dana mi se desava da se odjednom sam ugasi i upali - kao da sam dvaput pritisnuo power dugme na njemu (mada lampica gori svo vreme). Da li je to normalno (neka automatska demagnetizacija?) ili se desava samo meni?

Ista stvar se dogadja i meni. Nadam se da je neki automatski degaus zato sto tako i izgleda.

imam 757nf......slazem se sa kefalom......meni se to samo jednom desilo i to bas kada sam nesto pomerao monitor da bi lepse gledao film.......:beat:

Hmmm, kabl mi jeste bio veoma labav; namestacu ga s vremena na vreme da vidim da li je to...Glupo ali verovatno je to razlog.

ne zelim ja nikoga da ubjedjum da je njegov monitor u redu, a nisam ga ni vidio:) ali samo hocu da kazem da je meni to prekidalo kad je monitor mirovao znaci nisam ga ni pomjerao(jesam prije nego je doslo do prekida mozda i 2 dana prije) nista mu nisam radio samo se "resetovao" i rjesenje je uvjek bilo u kablu...samo ga je trebalo malo ugurati nazad na svoje mjesto

Nazad
Vrh Dno