Šta je novo?

Ko ima Samsung 755 DFX

perovic

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
619
Da li znate kako i sa kojom tecnoscu sme da se cisti pomenuti monitor ? (drugar je svoj monitor zeznuo cisteci ga sa alkoholom) ...

Re:

Nesto kao tecnost za ciscenje monitora , nikako alkohol.

Re: hm

Voda i WC papir, zvuci smesno ali obavlja posao. Prvo se vlaznim toalet papirom ocisti povrsina ekrana (moze i po trecinu, efikasnije je 😀) a zatim se suvim, opet toalet papirom trlja vlazna deo. Slican sistem je za pranje prozora, samo sto se ne koristi voda, naravno.

Pozdrav🙂

Postoji vec diskusija na ovu temu.

Elem, ja koristim Merglass, sredstvo za ciscenje stakala i ekrana. To naspricam na gazu i to je po meni idealno resenje. Stvarno sam zadovoljan. Pre ovoga sam koristio Kosili sampon, ali ipak sampon moze da osteti monitor, a i mora da se spira s vodom, dok je ovaj Merglass (a jel' to onaj skupi...) super obavlja posao. Krenuo sam ko na reklamama.

Jednom sam sanjao da mi se topi monitor! Koji sam ja ludak, nemam pametnija posla, vec da sanjam monitor i to najobicniju 15"

Re: Re:

Milan je napisao(la):
Nesto kao tecnost za ciscenje monitora , nikako alkohol.
😕
Ja sam svoj nebrojeno puta čistio što medicinskim alkoholom što rakijom i nije mu ništa bilo...

alokoholom ?

pa sto se tice alkohola, s njim mozes vecinu monitora cistiti, ali ...
ovaj Samsung 755 DF(X) ima "neki sloj necega"🙂
na povrsini ekrana koji se alkoholom moze nepovratno unistiti (na pocetku thread-a sam rekao da je drugar alkoholom isti ovaj monitor odjebao i sada na tom mestu ima "trajnu fleku")

Taj sloj je antirefleksioni i samo ime kaze cemu sluzi.Nalazi se npr. na socivima fotoaparata.On se nesme strugati ili alkoholom prati (moj brat je tako upropastio nec 17,izgleda kao da ga je macka odrpala).
Dobra stvar za ciscenje monitora je magicna krpa.Stvarno fantasticno skida masne fleke od prstiju i sve ostalo + ne treba nikakvo sredstvo za ciscenje.

Mx je napisao(la):
Dobra stvar za ciscenje monitora je magicna krpa.Stvarno fantasticno skida masne fleke od prstiju i sve ostalo + ne treba nikakvo sredstvo za ciscenje.

Slazem se🙂 Ja koristim vileda superclean krpu u sustini je microfiber i savrseno ocisti ekran....i naravno koristim je suvu...

Mikofiber krpa "Magicna krpa 🙂" sa malo destilovane vode i nista vise.

Osim ako neko nije "doruckovao" na monitoru.....

Tu vec nisam kompetentan....

Nazad
Vrh Dno