Šta je novo?

ko da imam dial-up :(

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
E ovako pre nedelju dana sam ponovo stavio sistem.I posle njega mi je net uzasno usporio treba mu vecnost da otvori str kad stavim da vise otvara to mogu da izadjem da prosetam pa kad se vratim mogu da nastavim.
I jos kad stavim nes da download npr nes 5mb on skine cas al onda stoji na 100% dosta dugo al bas dosta.Onda dok igram dotu na netu isto baguje i ja mislio to je do host il do garene posto mi tamo lag al u poslednje vreme mislim da je to samo do mene da lagujem celu igru.
Moje misljenje da bi mogo da bude antivirus da nekako to pretrazuje kad zavrsi il nesto slicno plz help.
Imam ADSL 1024/128 kad radim speedtest napise 980/100 tako nesto a ping 100 u poslednje vreme.A od antivirusa imam nod32 on je upaljen i radi od start up-a,
a imam i antivir i on je samo u pozadini guard al nema dole u liniji.I na start up-u imam i spyware doctor.

ako je resenje da gasim neki antivirus jel mogu da gasim nod32 vise volim antivir i steko sam neko dobro misljenje o njemu

jel ima nekog resenja plz help
pre reinstala kompa imao sam samo avg od zastite i net je radio ok
help hvala u napred

Ugasi nod,dovoljan ti je jedan ativirusni program a cesto se i ne slazu medjusobno a neki i ne dozvoljavaju da se pored njih bilo sta instalira.Pa vidi kako ce da reaguje komp kada ga obrises..

Poz

Nod je jedan od antivirusa koji najmanje usporavaju sistem, ali jedan od najdebilnijih kada je u pitanju kontrolisanje skinutih datoteka sa neta. Za to sto ti stoji download na 100% citavu vecnost kriv je NOD32, pa cak i ako ga ugasis on ce da nastavi da kontrolise skinute datoteke (bar su takve bile prethodne verzije, ne znam kakva je aktuelna). Izbegavaj NOD32, osim sto propusta milion virusa, ako si heavy downloader, mozes da osedis prilikom cekanja dok ti sve ne prekontrolise.

Ja imam Nod32 i nemam nikakvih problema sa njim (u vezi cekanja). A garena u poslednje vreme laguje. I nemoj da govoris da ti ne valja net. Ako ti laguje na gareni moze da bude do:tvog neta, hostovog neta, garene, udaljenosti hosta od playera....

Dajte bre ljudi,pa covek ima dva antivirusa...tu je sigurno neki problem.
Lepo rece marcusnbg.

Vrh Dno