Šta je novo?

Knoppix 5.0 Live DVD

tarzan1321

Čuven
Učlanjen(a)
12.06.2004
Poena
619
Da li neko zna odakle moze da se skine ovaj dvd, ali da nije preko torrenta ili nekog drugog oblika p2p. Samo http i ftp dolaze u obzir. Hvala.

f**://ftp.dia.eui.upm.es/knoppix/es/KNOPPIX_V5.0DVD-ES-2006-04-07.iso

mozda pomogne

nekad_bio_SOKO je napisao(la):
f**://ftp.dia.eui.upm.es/knoppix/es/KNOPPIX_V5.0DVD-ES-2006-04-07.iso

mozda pomogne
Hvala.
Artz je napisao(la):
Znam da cu ovako da ti obstruiram temu ali mozda ce ti odgovorati Slax vise
Hvala, ali on dolazi na jednom miniCD-u a Knoppix na DVD-u. Razlika u implementiranom softveru je ogromna. Ali svakako cu ga isprobati. 200mb nije puno za download.

Pa u sustini i nije nesto preko potrebno da sistem koji pokreces sa CD (DVD) -a ima nesto mnogo softvera, zar ne? Jedino ako eksperimentises sa linuxom ili zelis da ga stavis na HDD, a u ovom drugom slucaju bolje uzmi neki "obican" linux.

PS
Jel to traze na FON-u ili ti licno treba? ;)

Poslednja izmena:
evo ja krenuo download brzinom od 40kB u sekundi.
Javljam utiske sutra :)

Slax je prilicno dobar, probao sam ga u vise navrata na razlicitim masinama i na svakoj je radio dobro, tj. na svakoj se podigao bez problema. Sadrzi svoje module koji se mogu jako jednostavno ubaciti u standardnu instalaciju. Tako npr. mozes lako dodati podrsku za pisanje po NTFS particiji, dodati driver -e za nVidia -u i graficke i za plocu u standardu instalaciju koja je oko 200MB, a vec sadrzi poprilican broj stvari za pocetak. Zvuk radi bez problema. Jednostavno je napraviti svoj modul iz standardnog linux paketa.
U svakom slucaju preporucujem.

Poslednja izmena:
Je li BRE????

Sto ste mi dali link za spanski Knopixx, da skidam 4GB???

Da malo osvezim temu. Onaj link za za knoppix 5 vise nije u funkciji, mislim barem kod mene nece. Ako neko zna nek drugi link neka postuje. Hvala

tacno...

jel ovako dovoljno ? :)
686.37K/s ETA 01:03

slabo ko ovde moze brze od mene...

sam server ima ka rcub-u 1Gbps, a za dalje vec ne znam - verovatno prolazi kroz neka uska grla tipa 100Mbps switch-evi i tome slicno ;)

Nazad
Vrh Dno