Šta je novo?

Knjigovodstveni program

djolenzi

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2009
Poena
390
Da li neko zna neki,po mogutjstvu,besplatni knjigovodstveni program?Koliko se ja razumem u to,takvi programi se rade po narudzbini ali da li postoji neki program koji to radi a da se ne naruchuje itd.Tjale me smara da vidim da li ima tako neshto tako da bi svaka pomotj bila dobrodoshla,ako ne onda moram da ga naruchujem -.-

pa da ja radim u knjigovodjstvenoj firmi i mi imamo program napravljen po narudzbini......samo sto je zivo nje-sra...Odradjuje on posao i sve ali ima bagova i zna da pukne ponekad....Inache je napravlje samo za prosto knjigovodjstvo ,za dvojno ima jedan biznisoft ali nije besplatan......sto se besplatnih tiche nisam siguran da se moze naci na otvorenom....

Poslednja izmena:
Nema na cemu. 😉 :wave:

Imas besplatno Lidder 2010 u educa verziji. Kompletno je funkcionalan i besplatan i samo sa jednim ogranicenjem : moze da se uradi maksimalno 300 VP faktura u jednoj poslovnoj godini u jednoj firmi. Sve ostalo je funkcionalno do 1000 firmi koje mozes sam otvarati / raditi zavrsne i slicno. Idi na http://www.lidder.nd.rs pa tamo nadji preuzimanje demo / educa verzije. Vredi ga skidati samo ako se radi o ozbiljnijoj kolicini posla i o sveoubuhvatnijem dvojnom, u protivnom pogledaj na tom istom sajtu listu od 170+ proizvodjaca softvera, naci ces i besplatne i one druge.

DP

Nazad
Vrh Dno