Šta je novo?

KMPlayer problem

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Iz nekog razloga KMPlayer 3.8 je prestao da reprodukuje video fajlove(filmove, video klipove), bez obzira na format video materijala. Pošto sam danas reinstalirao Windows 7, mislio sam da će to rešiti problem, ali opet neće...Plejer učita film, čuje se zvuk, a kada se pomera slajder za premotavanje vidi se umanjena sličica filma, ali da ga pusti preko celog ekrana...neće. Da li neko zna u čemu je problem? Preko MPC-HomeCinema i WMP plejera normalno pušta, ali preko KMP ne.

Prilozi

• KM Player.jpg
    KM Player.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
Probaj da izaberes neki drugi video renderer.

Hvala DeRadicci, problem rešen. :) Izabrao sam Overlay Mixer, pošto je on podrazumevani.

Probao sam i ta dva i zadržao se na VMR9, ja tu ne vidim neku razliku? Koja je razlika po tebi? Ajd kad smo već tu...kako da onemogućim onaj box sa desne strane da se ne učitava pri svakom pokretanju plejera(nije mi teško da ga posle sklonim, ali ako može da se onemogući...)?

Koristim i PotPlayer na Desktopu još od prvih dana njegovog pojavljivanja. Na laptopu(gde je problem bio) mi nije toliko bitno, pošto retko gledam filmove, uglavnom poneki video klip.

Poslednja izmena:
Znam da sam primecivao da su senke odnosno tamne povrsine nekako prirodnije, jace.

Za taj box sam se i ja pre mesec dana nervirao i odustao od trazenja kako da ga onemogucim. Pa sam se vratio na prethodnu verziju koju sam koristio - KMPlayer_3.6.0.87

Je l' zna neko kako da se ubaci č i ć u novi kmplayer?
Do juče sam imao neku staru verziju i nije bilo problema... Probao sam da prebacim u opcijama za font na central/east europe i ništa.

Edit: Sad sam probao PotPlayer i ista stvar.

Poslednja izmena:
Jel ti namesteno u windowsu region&language/administrative/change system locale/srpski latinica ?

Hvala. Sad radi.
Probao sam i VLC, tamo čita normalno č i ć bez podešavanja u region & language.

Nazad
Vrh Dno