Šta je novo?

KMPlayer - par pitanja oko kvaliteta videa

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Instalirao sam juce ovaj player pa me sad zanima ako neko zna kako se podesava u opcijama da bi kvalitet bio maximalan, nebitno na zahtevnost. Apsolutno mi nije potreban dxva. Znaci interesuje me postavka filtera, kodek (interni ili externi) i jos po koji hint kako da 1080p zaista izgleda sto bolje. Weasel ili neko ko ima iskustva sa ovim stvarima - kako izgleda vasa postavka u opcijama i koji player koristite za hull hd ?

FIlter/decoder : ffdshow
Render/spliter : Haali ili MadVR resizer : bicupic obavezno

ja kmplayer nikad nisam koristio , jesam na laptoptu za pustanje raznih klipova pa ne znam tacno ni sta ima od opcija

FIlter/decoder : ffdshow
Render/spliter : Haali ili MadVR resizer : bicupic obavezno

ja kmplayer nikad nisam koristio , jesam na laptoptu za pustanje raznih klipova pa ne znam tacno ni sta ima od opcija

weasel ,ajd pojasni malo oko podesavanja ako nije problem..

interesantan ej problem kod mene;

HD sadrzaje koje reprodukujem preko kompa PC>DVI/HDMI>LCDTV su odlicnog kvaliteta,za moje pojmove...BD nisam imao prilike do sada da gledam kod kuce.

ali kad pustim DIVX format istom vezom istim playerom ...po sredini ekrana mi se pojavljuje horizontalna linija koja kvari vidno polje....

kako to da resim

hvala

Pa ako su ti ripovi kvalitetni nemas ni potrebu za BD sadrzajem...

Prego cega pustas divx
kmplayer interni codeci ili ffdshow ...
ako je prvo prebaci se na ffdshow

ja instalirao juce nov kmplayer i kad pokrenem bilo koji fiml iskljuci mi se aero na win7 64 sto sa starom verzijom nikada nije bilo

koji ti je to nov kmplayer?

kmp-2.9.4.1436_final i vidim da jos neko ima problema sa tim ali u drugoj temi o kmplayer-u

Nemoj ni da instaliras taj neki codec pack ...

nego isntaliras ffdshow

^imas neki link za taj ffdshow,pa da probam sa tim da resim ovo izlazenje iz aera kad pokrenem film
ps vrati se aero kad izadjem iz kmplayer-a
ps2 jer to ovo? ffdshow-rev3154

Poslednja izmena:
Pa neverujem da je to do decodera i da ce ffdshow pomoci
ne koristim kmplayer ali kolko vidim od komentara drugih to je nesto do nove verzije i neke opcijeu u samom programu

Vrh Dno