Šta je novo?

KMPlayer + madVR

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ DeepCool LT520 WH
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 2TB + KC3000 1TB /
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
Fractal Design Pop Mini Air White TG Clear
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Honor Magic7 Pro
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Kako da podesim ovu kombinaciju da dobijem najbolji moguci kvalitet. Dakle kako uopste podesiti KMPlayer prvo + madVR. Gledam samo 1080p ripove. Ako nekog upucenog ne mrzi da napise korak po korak sta treba da radim. Unaprijed zahvalan puno!

Ako KMPlayer nema opciju promene renderer-a (outputa) onda nikako. Ne koristim ga pa ne znam.

Ima, nakon sto se instalira madVR. Ali mi treba od ovih iskusnijih HD filmovila, kako najbolje podesiti kmplayer u kombinaciji s navedenim renderom ;)

Samo ga odabereš u spisku renderera i to je to. Kvalitet zavisi samo od madvr-a, ne od njegove "sprege" sa plejerom.

Instalirao sam madVR, podesio pri instalaciji kmplayera na "quality" u opcijama enableovao KMP Video Transform filter, i izabrao naravno kao render madVR. Ako ima jos neko nesto da doda sto bi moglo da utice na kvalitet slike neka slobodno predlozi!

Nazad
Vrh Dno