Šta je novo?

kmplayer i pucketanje zvuka

m4rk0

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
330
Iznenada mi se pojavio problem u kmplayer-u koji me izludjuje. Do sada je sve islo kao podmazano, zvuk ekstra, ali ne znam iz kog razloga od juce su poceli problemi. Kod pojedinih video fajlova dolazi do pucketanja kada trebaju da se reprodukuju niski tonovi. Apsolutno nista nije dirano u podesavanjima KMPLayer-a ali se problem pojavio, a ranije je sa identicnim podesavanjima sve bilo uredu. Isti ti "problematicni" video fajlovi se bez problema reprodukuju u MPCHC, sto znaci da je ocigledno problem u kmplayer-u. Reinstalirao sam ga, instalirao razne verzije, cackao svasta nesto i uvek kod istih video fajlova zvuk pucketa pri niskim tonovima (tj basovima). Ne znam vise sta da mu radim. Takodje da napomenem da se desava nesto sto se ranije nije desavalo: Kada idem na "external decoder search" u okviru KMPlayer-a pa na "add after scan" kmplayer mi crashuje.

Sta moze da stvara problem ?

U prilogu je info izvucen iz nekoliko video fajlova koji se reprodukuju bez pucketanja, a u drugom attachmentu je info o "problematicnim" video fajlovima.

Prilozi

• bez problema.txt
    5.1 KB · Pregleda: 91
  • problem.txt
    5.5 KB · Pregleda: 45
Sorry na cimanju, problem resen. Iz nekog razloga KMP-ov interni AAC filter je brljavio pa sam ga ugasio u opcijama, a sa druge strane instalirao CoreAAC i sad nema pucketanja.

Vrh Dno