Šta je novo?

KMPlayer i full screen

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Imam jedan mali problemic,kada pustim film u KMPlayeru sve je ok,ali kada lupim enter za full screen dobijem samo crnu pozadinu,ton ide,ali slike nema.
Zna li neko resenje?

Probaj da promijeniš način renderovanja slike: desni klik -> Video (Advanced) -> Video Renderer, pa izaberi nešto drugo sa liste.

promeni player ja sam do skoro koristio km ali je poceo da me nervira sa nekim bagovima presao sam na gom koji je extra sve pohvale za njega

Imao sam isti problem kad sam jedno vreme eksperimentisao sa nekim programima koji omogućavaju transparentnost taskbara. Ako imaš neki od tih programa moraćeš da ga deinstaliraš.

Probaj da promijeniš način renderovanja slike: desni klik -> Video (Advanced) -> Video Renderer, pa izaberi nešto drugo sa liste.

Ovo je pomoglo,hvala.

@FXGT

I mene pocinje da nervira polako. Probao sam GOM ranije,ali imao je problem sa nasim slovima,pa sam ga batalio ubrzo mada mi se jako dopao na prvi pogled. Valjda su to ispravili? Kako se GOM ponasa sa .mkv fajlovima?

Imao sam isti problem kad sam jedno vreme eksperimentisao sa nekim programima koji omogućavaju transparentnost taskbara. Ako imaš neki od tih programa moraćeš da ga deinstaliraš.

...kao i ako se koristi Windows Blinds.

Ne znam za Windows Blinds, a ObjectDock sigurno nije, imao sam i njega. Postoji konflikt između ObjectDock-a i µTorrent-a ,na pr., ali se on drugačije manifestuje.

Poslednja izmena:
Ajd sad malo u off, kakav tacno problem? Koristim oba programcica i nisam primetio nikakve probleme..

koristim ja i objectdock i winblinds i µTorrent i nemam nikakav problem sa km player-om

Problem se manifestovao tako što je µTorrent počinjao da troši 100% cpu i ako se ne bi ubio njegov proces, dolazilo je do restarta. Posle sam video na njihovom sajtu da je ObjectDock jedan od programa koji su u konfliktu sa µTorren-om. Možda se to odnosilo samo na starije verzije, ne znam, mada ja još uvek koristim 1.6.1, bolje mi radi od 1.7.x.

Ja nikad ne primetih tako nesto.

@FXGT

I mene pocinje da nervira polako. Probao sam GOM ranije,ali imao je problem sa nasim slovima,pa sam ga batalio ubrzo mada mi se jako dopao na prvi pogled. Valjda su to ispravili? Kako se GOM ponasa sa .mkv fajlovima?

za mkv ne znam, a za nosa slova se podesi central europian i sve radi ok

Probaj Windows Media Player Classic.
Meni sve radi ko sat, bez obzira kako je film kodiran (naravno, uz poslednji ffdshow), DivX, XVid, x264,.... Sve radi bez ikakvih problema, čak i DVD-jeve puštam iz ovog plejera i sve radi ko sat.
Preporuka.

Nazad
Vrh Dno