Šta je novo?

Kloniranje 064 kartice?

I_L_I_J_A

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
660
Jel postoji mogucnost negde da se klonira 064 kartica?
Voleo bih veci imenik i vise mesta za poruke - a i za svaki slucaj :)

Koju karticu imas? Ako je ona matora mislim da u korisnickom servisu mozes to da odradis za nekoliko stotina dinara. Nisam siguran. Ja sam menjao 063, a mislim da su i 064 uveli....
250 mesta u imeniku i 35 poruka.....kao ove nove karitce na "dvojku....

Ja sam prepaid 064111... dakle stara karta
pitao sam pre par meseci 789 i kazu da ne mogu
pozvacu ih sada....

POZVAO: znaci za 900din (za prepaid) ako si vlasik kartice (jesam:) mogu da je zamenim za novu

Hvala i pozdrav

PJ je napisao(la):
Koju karticu imas? Ako je ona matora mislim da u korisnickom servisu mozes to da odradis za nekoliko stotina dinara. Nisam siguran. Ja sam menjao 063, a mislim da su i 064 uveli....
250 mesta u imeniku i 35 poruka.....kao ove nove karitce na "dvojku....
Trenutno nemaju Silver kartice (ili SuperSIM kako oni vole da ih zovu), a kad ce niko ne zna i to traje vec neko vreme :(...

:))))
jel Silver imaju jos neke pogodnosti
i oce li raditi na sttarim telefonima
imam StarTAC85 od koga se ne odvajam iako koristim Nokiu5210

I ja cu moju 1101xxx zameniti kada bude silver kartica, jer mi ova ne radi kako treba u 8310. Ne mogu da koristim elpo imenik. Problem je u 3 i 5 volti karticama. Zaboravio sam sada koje su koje, ali znam da su stare drugacije :)

Starih (Gold) za 063 ima, rade na vecem naponu i imaju manje mesta u imeniku i za poruke. Nove rade na nizem naponu, imaju 250 mesta u imeniku i (cini mi se) 30 poruka, ali su nazivi u imeniku umesto na 14 ograniceni na 12 karaktera :(
Inace, pogodne su za stare telefone kojima je oslabio CardReader, pa bi trebalo da rade bez problema na nizem naponu. Druga pogodnost Silver-a je sto se uz odgovarajuci programator mogu "spakovati" do 3 kartice na jednu (bio je ranije thread na tu temu, pa potrazite)...

Ovo je stvarno interesantno.
Za sada mi ne treba posto 6210 ima dosta mesta na samom telefonu a za nedaj boze tu je kabl i dobri stari cellular essentials za bekapovanje podataka na pc.

cheers

Davao sam ja link za onog lika sto prodaje programator....sto se prepakivanja vise "brojeva" na jednu karticu tice....

hm ako nekog interesuje prebacivanje vise kartica tj vise brojeva na jednu karticu moze mi se javiti

Vrh Dno