Niko ti ne odgovara, pokušaću ja da ti pomognem.
Pre svega želim da te pitam zašto želiš da OC procesor?
Da li hoćeš da ubrzaš rad u nekom programu, igraš igre ili da nešto novo naučiš?
Ako želiš da poboljšaš igrivost nekih igara ono što te u njima ograničava je vremešana grafička karta.
Na sreću ona nije veliki potrošač, pa ti i neće smetati za umereno OC procesora kakvo god napajanje da imaš.
Tvoj procesor ima prilično veliki množilac tako da će svako povećanje FSB na veću vrednost od 200 MHz pomoženo sa brojem 11 dati primetno ubrzanje.
Pretpostavljam da imaš memoriju koja radi na 800 MHz.
Za početak pokušaj jednostavnim povećanjem vrednosti FSB na 225 ili 230 MHz u BIOS-u.
Možda ćeš uspeti da dostigneš i 240 ili 250 MHz bez podizanja napona, ali ne znam hoće li memorija raditi na 960 ili 1000 MHz, na kojim naponima i sa kojim latencijama.
Max FSB koji sam video na tvojoj matičnoj ploči prema nekim rezulatatima je oko 420 MHz, verovatno može i više, nisam detaljno tražio.
Za tako (na tvojoj matičnoj ploči) visoke vrednosti FSB trebalo bi da prilično povećaš vrednosti napona, smanjiš množilac i pre svega imaš odlično hlađenje procesora.
Pokušaj ovo jednostavno povećanje FSB u BIOS-u i ako je potrebno povećanje napona na kom radi memorija.
Napiši kako je prošlo, proveri stabilnost sitema nekim od programa: LinX, Orthos i Prime95.