Alexandar je napisao(la):Klingonci su rasa iz Zvezdanih staza, a njihov jezik je stvoren za potrebe serije/filma.
ovo mi je tesko da poverujem!Misa® je napisao(la):Kao sto je, na primer, u jednoj drzavi Joda (iz Star Wars-a) zvanicno prihvacena religija.
OptiPlex je napisao(la):Star Trek Rulz !!!
P.S. jel zna neko nesto o ucenju Vulkanskog jezika ?![]()
Mali je trosed Bane (nece moci dsvi da se smeste) :beat:Bane® je napisao(la):Ma ipak bih vas ja(ST zaljubljenike) na jedan trosed kod čike u belom mantilu da malo porazgovara sa vama...![]()
Crni je napisao(la):...
Mali je trosed Bane (nece moci dsvi da se smeste) :beat:
zormanic je napisao(la):Severni, ili juzni sleng ?
OptiPlex je napisao(la):...
Severni.
Preteruju i dosađuju ponekad. Za sve treba imati meruGolden je napisao(la):Jelte Bane sta fali ST zaljubljenicima ?
Bane® je napisao(la):...
Preteruju i dosađuju ponekad. Za sve treba imati meru...
Pa sport ima samo petkom, subotom i nedeljom... ima do duše i ponedeljak veče termin za premier ligu... a ima i utorak, sreda i četvrtak evro kupovi :mrgreen:Golden je napisao(la):...
da uporedimo sa sportom![]()
Miroslav je napisao(la):prvo sam mislio da u filmovima samo lupetaju gluposti![]()
face je napisao(la):Hah. Tako je i onom Nemcu predstavljalo zadovoljstvo da jede ljude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari