Šta je novo?

Klimavi T220

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Imam taj monitor, i počelo me živcirati što je nekako klimav. Na poteze mišem po stolu on se klima, nije jako ali se primjeti.
su i vaši tako klimavi.

Ja imam p2450h i on klima, i svi t220 klimaju, *** takvi su.

ja ne znam kakve ti pokrete mishem radis,ali kod mene jedino kamen da koristim umesto misha mozda bi se malo pomerio monitor... :) klimav jeste,ali mislim da zavisi i od samog stola na kome se nalazi ("cimanje" stola itd...) jer se kod mene jedino "poljulja" kad nogom zakacim sto,dok radim,igram se,nikad...

Hahaha, nasmeja me...
Imam taj monitor i jedini nacin da ga nateram da se klima je ili da ga gurnem rukom ili da krenem da tresem sto. Kod tebe nesto nije u redu...

Da nije klimav sto?

ja sam mojim T220 neam nikakvih problema :) mora da je do astala :p

Sigurno je do stola, meni je isto miran dok ne rgnes nogom u astal, mada to sto su generalno klimavi mozda i nije tolika mana, sa takvom slobodom kretanja je manja verovatnoca da ces ostetiti panel ako slucajno direktno udaris u njega.

Ja moj P2350 jedva naginjem koliko je "pritegnut"...

Ma ne mislim da leti po stolu, nego sa onako sitno zaljulja ali dosta da ja primjetim.
Čitao sam dosta recenzija za taj monitor i večinom mu je bila mana klimavost, kao ekran je pretežak za postolje monitora.

Nesto tu ne valja.
Procitaj uputstvo za misa.

(sala, nema ljutnje :D)

Nadji ti jako cvrst asatal i nece biti vise klimanja. Ako svi kazu da mu je jedina mana klimavost, onda mozes da zakljucis da je to jako dobar monitor. To je kao da je mana graficke kartice zato sto je roze boje xD

Mozda nije dobro utegnuto postolje, proveri shrafove.

Nema tu sta da se utegne kod T220, kada se stavlja postoje, skljocne unutra i to je to, nema nista izmedju :).

Imam taj monitor, i počelo me živcirati što je nekako klimav. Na poteze mišem po stolu on se klima, nije jako ali se primjeti.
su i vaši tako klimavi.

I meni je P2450 klimav, al ne bas toliko jedino ako bas pomeram sto ili tako nesto inace ne kad radim normalno sve.

Old school naziv za sto... :d

Kod mene je do stola, dosta da pokucam po stolu monitor se klima.

Uvek je do stola, kad ga uzimate u Forma budjavoj Ideale... meni je bilo cudno o kakvom klimanju vi pricate dok nisam probao da klimnem moj (monitor :D). Ne klima se zato sto je sto pricvrscen za zid sa dodnje i gornje strane od pozadi, napred ima 2 noge, a i desna strana mu je u zidu... verovatno mogu i neke bezobrazne radnje da se vrse na njemu, T220 se nece klimati :D. Samsung je kvalitet, sto se ne bi moglo reci za ove nase firme koje prave namestaj od otpadaka :S:...

Ja imam dva T220. Jedan je na klimavom stolu i klima se, a drugi na stolu koji kao da je od betona napravljen i naravno ne klima se.

Mada kada ih cimneš malo rukom oba se klimaju. Nije T220 baš neki čvrst model.

Da ne otvaram novu temu, jučer sam gledao film kad se monitor jednostavno sam od sebe ugasio.Pritisnem prstom na senzor za paljenje i upali se odmah i od onda radi da se nije sam od sebe gasio.
Da li bi to moglo biti od prašine( bili je na senzoru prašine), monitor koristim skoro 2 godine.

Mojoj sestri se tako ugasio 223BW i nije se više upalio... :d (sva sreća pa je garancija bila tu)

Enivej, ja mislim da su ti senzori kapacitivni i da ne rade na pritisak (npr. ne mogu monitor da uključim olovkom, ali mogu prstom).

Svaki monitor mora malo da se klima...to je normalno...

Mojoj sestri se tako ugasio 223BW i nije se više upalio... :d (sva sreća pa je garancija bila tu)

Enivej, ja mislim da su ti senzori kapacitivni i da ne rade na pritisak (npr. ne mogu monitor da uključim olovkom, ali mogu prstom).

U zgradi moje firme ima takav lift, reaguje samo na dodir sa kozom, cak ni nokat ne pali :p

@tema

Sad sam drmao malo astal na poslu na kome mi je Samsung 943N i dosta se manje klati od T220, ali daleko od toga da ova 2 monitora mogu da se porede...

Ako može ikako, zašarafiti za zid, najjača opcija a ujedno i cool izgleda :smoke:

Ne moze T220 na zid, cak mislim da kada se "utakne" u postolje, ne moze ni da se izvadi :S:..

A i da moze na zid, "zašarafiti" se ne moze :D.

Vrh Dno