Šta je novo?

Klima za spavacu sobu?

Jedno glupo pitanje posto se ne razumem u klime toliko zar te klime nemaju mogućnost da nisko moduliraju i da ne rade kao on off klime?
jeste, mogu da moduliraju nisko, al kad je razlika napolju i unutra 4-6 stepeni, onda se ona ugasi jer ne bi mogo kompresor toliko nisku modulaciju da pravi. Zato i cekam pravu zimu pa da delim utiske, btw nocas sam je uhvatio da je radila konstantno oko sat i nesto ali nije mi se dalo da ustajem iz kreveta i gledam potrosnju 😀

jeste, mogu da moduliraju nisko, al kad je razlika napolju i unutra 4-6 stepeni, onda se ona ugasi jer ne bi mogo kompresor toliko nisku modulaciju da pravi. Zato i cekam pravu zimu pa da delim utiske, btw nocas sam je uhvatio da je radila konstantno oko sat i nesto ali nije mi se dalo da ustajem iz kreveta i gledam potrosnju 😀
Tvoja je 18ca ili 12ca

Tvoja je 18ca ili 12ca
12 mislim da sam napisao gore negde

da se razumemo ne zalim se na rad klime, al na maloj razlici temperature se cesto gasi kompresor, tako je bilo i tokom leta u vecernjim satima. Mislim da je to ok, jer sto bi radila u prazno, kad svakako joj treba oko pola sata da se prostor ohladi/ugreje da bi ona opet radila.

Ja ne gasim klimu od pre par dana, uvece stavljam 25 na udaljenom daljinskom a preko dana na 23 i to je to. Laganica, na Ai Master radi, dodaje gas kad treba, ne radi kad ne treba i to je to.

Ja ne gasim klimu od pre par dana, uvece stavljam 25 na udaljenom daljinskom a preko dana na 23 i to je to. Laganica, na Ai Master radi, dodaje gas kad treba, ne radi kad ne treba i to je to.
Ja otiso da kupim i nema vise na stanju ovi u tehnomaniji sta rade pratim ih neko vreme dignu cene za 20.000 nekoliko dana pa kao vrate pa opet svakako bude skuplja nego na drugim mestima. Solestica 12 kod njih 70k crna a e planeta 18ca 73000 mislim bezobrazno pa nema gde

Ja sam uzeo u KK
Distribucija diktira cenu ***. Nema jos zurbe, bice popusta, sacekaj par dana.

Nazad
Vrh Dno