SaleExyu
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.09.2022
- Poena
- 110
Au kako se lepo uklapa crna da je bela ne bi bilo to to... Šteta što daljinski nije crn... Ali ima na aliexpres😃Da, nije mat, odlicna je. Mislim da je kod Extreme serije nekako Glosy vise
Au kako se lepo uklapa crna da je bela ne bi bilo to to... Šteta što daljinski nije crn... Ali ima na aliexpres😃Da, nije mat, odlicna je. Mislim da je kod Extreme serije nekako Glosy vise
jeste, mogu da moduliraju nisko, al kad je razlika napolju i unutra 4-6 stepeni, onda se ona ugasi jer ne bi mogo kompresor toliko nisku modulaciju da pravi. Zato i cekam pravu zimu pa da delim utiske, btw nocas sam je uhvatio da je radila konstantno oko sat i nesto ali nije mi se dalo da ustajem iz kreveta i gledam potrosnju 😀Jedno glupo pitanje posto se ne razumem u klime toliko zar te klime nemaju mogućnost da nisko moduliraju i da ne rade kao on off klime?
Tvoja je 18ca ili 12cajeste, mogu da moduliraju nisko, al kad je razlika napolju i unutra 4-6 stepeni, onda se ona ugasi jer ne bi mogo kompresor toliko nisku modulaciju da pravi. Zato i cekam pravu zimu pa da delim utiske, btw nocas sam je uhvatio da je radila konstantno oko sat i nesto ali nije mi se dalo da ustajem iz kreveta i gledam potrosnju 😀
12 mislim da sam napisao gore negdeTvoja je 18ca ili 12ca
Ja otiso da kupim i nema vise na stanju ovi u tehnomaniji sta rade pratim ih neko vreme dignu cene za 20.000 nekoliko dana pa kao vrate pa opet svakako bude skuplja nego na drugim mestima. Solestica 12 kod njih 70k crna a e planeta 18ca 73000 mislim bezobrazno pa nema gdeJa ne gasim klimu od pre par dana, uvece stavljam 25 na udaljenom daljinskom a preko dana na 23 i to je to. Laganica, na Ai Master radi, dodaje gas kad treba, ne radi kad ne treba i to je to.
Ne znam dap oni pred zimu dižu ili spuštaju cene klime... Ali posto kod njih imam preko mts na 24 mes pa mi odgovara ali lager im je blaga reč katastrofa a i cene u glavnom jos goreJa sam uzeo u KK
Distribucija diktira cenu ***. Nema jos zurbe, bice popusta, sacekaj par dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari