Šta je novo?

Kućna multimedija Klima za sobu 17m²

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav, treba mi klima koja bi hladila sobu te površine, to je radna soba u kojoj računar i monitor rade 24/7 a ujedno i spavam tu. Koristila bi isključivo za hlađenje, nikad za grejanje. Koja bi bila najmanji potrošač a da je kvalitet opet okej, da li ima smisla inverterska (koliko sam ja shvatio ona je za grejanje bolja)?

Nisi naveo budžet, ali bih rekao da gledaš neki povoljniji model. Vox IVA6-12JRPCW (inverter) je sasvim okej klima u nekom nižem cenovnom rangu. Za ~34k je odličan izbor.

pa oko 50k, nešto ne bih više za malu sobu i 3,4 meseca godišnje... koliko su uopšte česti kvarovi na klimama? ALi vidim da ima 5god garancije pa je valjda okej

Mislim da nema potrebe da daješ više novca, ako planiraš da klimu koristiš samo za hlađenje. Čak i za grejanje u prelaznom periodu, ova IVA6 će biti dovoljna za tu kvadraturu.

Ne znam za reklamacije, ne postoji jednostavan odgovor na to pitanje. :)

Da, dolazi sa 5 godina garancije i nema uslova za godišnje servise.

Inače, ja imam Fujitsu klime kod sebe, koje koristim i za grejanje i za hlađenje. A ugradio sam IVA6 nedavno na pomoćnu zgradu, gde trenutno hladi nekih 16m2 bez ikakvih problema.

Vrh Dno