Šta je novo?

Klima za 30kvm

razor81

Poštovan
Učlanjen(a)
04.06.2020
Poena
70
Pozdrav svima, trebao bih da kupim klimu za sobu od nekih 30 kvadrata (mozda malo vise ako dobaci u prostoriju pored). O klimamama ne znam nista i uzmem da iscitam po forumu i sada tek ne znam nista. Dakle, treba mi savet za klimu hladjenje/ grejanje samo u prelaznom periodu, prostorija ima samo jedan spoljni zid, da bude tiha i sto ekonomicnija, budzet nekih 500 eur

Ajmo ljudi, još neki predlog. Za sada sam gledao TCL 12CHSD/TPG31I3AH, Hisense Energy Pro X, Hisense Energy Nordic i neke najjeftinije Mitsubishi i Fujitsu. Šta li je najbolja opcija?

Hisense je upropastio nove energy modele.Ta Tcl nije losa,dodaj u razmatranje Haier Pearl Premium,Gree Clivia i Bergen Kron(Haier Flexis) je isto dobra klima.

Ajmo ljudi, još neki predlog. Za sada sam gledao TCL 12CHSD/TPG31I3AH, Hisense Energy Pro X, Hisense Energy Nordic i neke najjeftinije Mitsubishi i Fujitsu. Šta li je najbolja opcija?
Te Nordic, Pro X i sl. jedino ako ces grejati i kad bude minus, za hladjenje i prelazni period nisu nista bolje od LG i TCL. Znaci gledaj koja ti je lepsa i ima duzu garanciju.

Vrh Dno