Pricam o to koliko grije kad spusti na 160w.... jer sa 28C izduvu i 2-3C deltaT i nema bas grijanje....
Moja LN radi "isto" tako odprilike al temp na izduv ne slaze ispod 33C i deltaT je uvjek > 6C, ima velika razlika u osjecaj dal je izduv 28 ili 33 pri grijanje...
Mozs se to vidi na video od celih 40 minuta, a to sto si ti spodelio sa obican Amber je trajalo previse kratko, temperatura je konstantno opadala i verovatno ja zavrsilo sa off ciklus.
Imam ja i jedan Hansol 12ku, sta "grije" sa 100w i 25C Temp na izduvom, pa licno znam koliko je to "isto" otprilike
Sta se tice mocnosti....
Odavno sam gledao te videa sa ist seller/uploader sta si spodelio sinoc, sa Amber nordik/ultra ... ali 10-15 minuta nisu dovolne da dokazes da je neka klima taakoo mocna!
Trazio sam od kolege na MKD forumu da neko snimi malo dugacko video, bar pola saata da vidimo kakav maksimalni performans ima taj Amber ali jos niko do sada nije imao hrabrosti da capne do max uredzaj i da to izmeri i snimi performans kako sto sam ja uradio sa LN pre 2 godine....
Evo kako radila moja LN35 na -7 i -10 + Grafikona sa celovecerne potrosne kad u januaru 2021 sam testirao maksimuma uredjaja
Na grafiku se bas ljepo vidi da LN35 radi sa 90-95% load (blize 2kw potrosnju) celu vecer....
Pa me ti sada ubedi da je 50% jaci taj Amber Premium ili eto Nordik/Ultra ili koju ti zelis kinez 12ticu.