Razumeo, znaci dobar sam izbor napravio, to mi je samo bitno. Jos samo da nadjem koji je zvanicni servis da to montira i spreman sam za zimu![]()
Srecjno. Sve je poskupelo, a kvalitet rada majstora ne bih komentarisao da ne bih odmarao od foruma😂 Ako nadjesh nekog normalnog odma idi uplati i loto.Razumeo, znaci dobar sam izbor napravio, to mi je samo bitno. Jos samo da nadjem koji je zvanicni servis da to montira i spreman sam za zimu![]()
Hoćeš da greješ 20m2 bez izolacije.Pogledaj za tu Midea klimu ima 35kg tešku spoljnu jedinicu i dobru cenu.Teško je proceniti koliko jaka klima je potrebna kad nema izolacije.KG bi došla u obzir ali više košta nego Midea.Kad kažeš da bi u pomoć došla TA peć ako zatreba onda mislim da bi ta Midea bila odgovarajuća.Sta kupiti ? Fujitsu 12 kgta, kmta ili llce ili midea msfaau - breezless ili ag-12nxd1.wik?
Dnevni boravak 20tak kvadrata, bez spoljne izolacije, stan iznad se greje, stan ispod nema stanare. Ukoliko bude potrebno tu je TA pec, ali ako bas bude moralo. Soba pored sa panelnim radijatorom, kuhinja 10tak kvadrata bez grejanja, nije imalo potrebe, grejalo se od ta peci i panelnog radijatora.Pozicija klime je takva da nema mogucnosti da duva na vrata u hodnik, vec samo u dnevni boravak.
Hvala
sjajna ako je nadjesh negde ja pre 6 meseci nisam uspeoKakva je Midea all easy pro MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW?
Ima neke fine specifikacije.
Imas li neke informacije o modulaciji?sjajna ako je nadjesh negde ja pre 6 meseci nisam uspeo
Veoma sam zadovoljan sa njom imam je na zidu od septembra prošle godine. Moja nema senzor prisutnosti. Na grejanju min 350w na hlađenju min100w. Temperaturu u sobi održava u oscilacijama unutar jednog stepena čak i kada je u on/off modu. Kod mene kada spoljnja temperatura ode ispod sedam stepeni prostor zahteva više od tih minnimalnih 350w onda lepo moduliraKakva je Midea all easy pro MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW?
Ima neke fine specifikacije.
potraži na netu online Wi-Fi smart utičnice sa meračem potrošnje. oko 10e su. preko aplikacije radi sve što tražiš. i da, nemoj da se razočaraš kada vidiš koliko puno gree ima potrošnju.Jedno opšte pitanje: Da li postoji univerzalna aplikacija preko koje mogu da pratim kada se uključuje inverter i koliko radi i koliko tačno troši struje? Konkretno, u pitanju je Inverter marke Gree. trebalo bi da je model Crown Superior. Uspeo sam da se povežem preko Gree+ aplikacije, ali u aplikaciji nema to što ja tražim.
Koliko m2 grijes sa njom? lpVeoma sam zadovoljan sa njom imam je na zidu od septembra prošle godine. Moja nema senzor prisutnosti. Na grejanju min 350w na hlađenju min100w. Temperaturu u sobi održava u oscilacijama unutar jednog stepena čak i kada je u on/off modu. Kod mene kada spoljnja temperatura ode ispod sedam stepeni prostor zahteva više od tih minnimalnih 350w onda lepo modulira
Podno parapetna grije samo tako, Fujitsu LVC 12.Pozdrav,
Zadnjih 25 god je radila fujitsu klima, na koju se hladio i grijao dnevni boravak uz pomoc TA peci.. Bila je smjestena na mjestu crvene oznake na nacrtu, a ispod nje TA pec
Zidovi nisu izolovani, a u planu je pvc stolarija. ispod sprat se ne grije, a gore je kara tavan[trska,...] Primorje je u pitanju
Posto je klima otisla u vjecna lovista, sada sam u procesu nabavke .
Najradije bih uzeo parapetnu nekog japanca i stavio do ulaznih vrata na unutrasnji zid al to prelazi budzet.
Najvjerovatnije ce biti zidna Mitsubishi electric ap35vg.
Posto za neizolovan prostor treba jaca klima da li je ova dovoljno jaka i na koju poziciju je staviti? (gdje je bila prosla, do ulaznih vrata na spoljni zid,...)
(u bliskoj buducnosti bice pvc stolarija i staklena vuna na tavan, a u daljoj izolacija zidova)
Hvala, pogledaću. Baš čudno da ta opcija nema u okviru Gree aplikacije, a imaju je neke jeftinije klime. Videćemo što se tiče potrošnje, za sad sam zadovoljan kako greje.potraži na netu online Wi-Fi smart utičnice sa meračem potrošnje. oko 10e su. preko aplikacije radi sve što tražiš. i da, nemoj da se razočaraš kada vidiš koliko puno gree ima potrošnju.
Skini Net Home Plus i sve ti je objasnjeno u aplikaciji kako da povezes.Jel zna neko koja aplikacija ide za Vivax klime i kako se to uopste kaci jer meni nista nije jasno
Koristi aplikaciju Intelligent air.Jel zna neko koja aplikacija ide za Vivax klime i kako se to uopste kaci jer meni nista nije jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari