Šta je novo?

klima uredjaj

zoljica

Zapažen
Učlanjen(a)
15.11.2024
Poena
1
uzela sam inverter 9.visoki su mi plafoni.klima ledi i zveči spolja.imam 27 kvadrata.soba (u kojoj je klima),hodnik,kupatilo i kuhinja.e sada....u servisu su ki rekli da mi je to malo...vox je klima.da li je moguće da zbog toga ledi i zveči? soba mora biti zatvorena? ako treba da kupim još jednu da li je dovoljna 9 ili 12? ledi i zveči čak i kada je soba zatvorena.šta može biti.pre desetak dana sam je stavila.ima li veze što je ono debelo crevo iza spoljnog dela izuvijano? može li i to biti problem? hvala i poz

Slaba je to klima za taj prostor, još ako je jedini izvor grejanja.. Kakva je izolacija, stan ili kuća, kakve su spoljne temperature? Moraće tu neka jača klima 12ica. Bolje ti je da pitaš u temi za klime opšta diskusija, tamo će neko da ti da neki dobar savet. Samo napiši malo više detalja nego ovde.

hvala puno.ok.a da li bi mogla ovde devetka i u kuhinji još jedna devetka?hvala vam.

Svakako će dve da rade mnogo bolje i rasterećenije nego jedna. Bolje neku krštenu 12icu pa može da se kombinuje, jedna ili obe, u zavisnosti od spoljne temperature.

hvala vam.upravo su bili iz servisa koji je postavljao klimu.srećom,licencirani su.ako neko još ima ovakav problem,možda posluži.prvih dana je zaledila,i slomio se propeler.toliko o voxu....i savet,obavezno ko ugradjuje klimu,morate proveriti da li je ovlašćen,dobiti račun i pečat.ili garancija istog momenta prestaje.hvala vam na odgovorima.uzeću 12-ku sledeće godine,do tada grejanje samo sobe.lep pozdrav :)

Сви који имају регистровану радњу за уградњу клима уређаја су овлашћени (изузетно за неке специфичне клима уређјае). Гаранцију наравно оверава правно лице које је извршило уградњу.
Још нисам чуо за лиценцу за Вокс клима уређаје...

Да ли је мало или не, зависи од много тога. Има много задовољних корисника Вокс клима и на форуму постоји подфорум где сте требали прво да се информишете око избора клима уређаја.

Nazad
Vrh Dno