Space cowboy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 620
Moze li mi neko ko je upoznat objasniti funkcionisanje klima uredjaja pri hladjenju kao i pri grejanju (u pitanju je opklada)
ZAP je napisao(la):ako nema inverter onda do par C iznad nule jer nije lako hladiti spoljni vazduh kad kad je vec hladan tako da za temperature manje od tih grejanje je ili automatski onemoguceno termostatima ili je toliko lose tj nema ga, da i korisnici odustaju od toga.
zmajns je napisao(la):A opet, s obzirom koliko klima trosi struje, nema potrebe da grejes s njom, kupi jednu grejalicu za hladne dane
Pa da, zmajnsu, imas totalni pogresnu viziju, zbog takvih kao sto si ti mi zimi nemamo struje !!!boggyman je napisao(la):pa trosi oko 1 kW
ajd nadji grejalicu koja trosi manje
drapin je napisao(la):Pa da, zmajnsu, imas totalni pogresnu viziju, zbog takvih kao sto si ti mi zimi nemamo struje !!!![]()
![]()
![]()
Znam mnoge ljude koji se zimi izuzev tokom ekstremnih hladnoca greju iskljucivo na klime, manje trosi od bilo kog drugog grejanja na struju.
WOWzmajns je napisao(la):Verovao ti ili ne, posto zivim na Fruskoj Gori, ja lozim drva...
boggyman je napisao(la):eto i gorstaci koriste kompjutere![]()
![]()
![]()
student je napisao(la):Roberte, okaci svoju sliku! Covek nije ni svestan koliko ti je dobar nadimak dao!!
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari