Šta je novo?

Kliktanje linkova problem?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Naime,problem je u tome da kad kliknem na neki link koji se nalazi na stranici koju posmatram i na koji hocu da odem cuje se samo zvuk i nista se ne desava...kao da nisam ni kliknuo na link...mozda je nesto ukljuceno ne znam...

ZoNi je napisao(la):
...

a ti me namerno vuces za jezik, a? he, he... ako je tako: ko mu je kriv! njegova greska...

[nisi ocekivao ovakav odgovor?] :beat:
Ma kakvi :mrgreen:...
Nego, posto je rekao da se cuje zvuk ja reko' mozda je MyIE krivac posto on hoce da pusti samo jedan FLOP u opisanoj situaciji...

Pa ne znam koji mu je...npr. hocu da kliknem na neki link na stranici i nista se ne desava,ponekad se cuje zvuk ponekad ne...da poludis...probao sam i open in new window ali nista...

Da li to uvek radi tako ili samo po nekad ili posle odredjenog vremena kada se konektujes...?

Pa na nekim sajtovima neke linkove hoce a neke nece,izgleda da je to one opcije restricted ali na nekim sajtovima ne mogu da prebacim na internet opciju...ako znate na sta mislim

i meni se to deshava kad otvaram neke topike na benchu...
koristim MyIE2 i samo se chuje to FLOP, i onda moram opet da kliknem i onda otvori link... ne znam u chemu je problem...

Misha je napisao(la):
i meni se to deshava kad otvaram neke topike na benchu...
koristim MyIE2 i samo se chuje to FLOP, i onda moram opet da kliknem i onda otvori link... ne znam u chemu je problem...
Isti slucaj kod mene, pa sam zato pomislio da nije i kod ICE-a to problem.

BTW poslednja verzija brlja sa PopUp-ovima, tj. kad blokira neki PopUp tumba sve otvorene tabove (smanji ih i ponovo poveca, ali brzo) sto me nervira ctp;

Ma stvarno da odlepis...jako me iritira taj problem...npr. na nekim stranicama na koje po 1. put idem na neke linkove hoce da ide na nekima se samo cuje to FLOP i nista se ne desava...

Nazad
Vrh Dno