Ovaj sat vremena je bas potrajao. Bio sam sledeci dan na tom racunaru ali su me kasnije obaveze usporile pa se ovde nisam javio. Nije lepo ostaviti otvorenu temu sto je kod nas
cesto slucaj. Evo sta imamo: dejan 1308 predlozio C:\ user\... ali i tim putem, interesantno, isto dobijam sto bar upucuje na to da se kursor nije "zalepio" na ikonu datog foldera pa
zato uvek otvara njega. Dalje, i najinteresantnije, naveo sam gospodju koje je pravi i najcesci korisnik racunara da po secanju uradi sve onako kako je bilo kada se dogadjao opisani
slucaj. Ovim redom:ukljucivanje racunara, podizanje sistema, welcome screen, pojavljivanje desktopa sa svim ikonama, i u tom trenutku korisnik brzo pokusava da otvori folder dok se
jos nije pojavilo sve sto treba u notification area i dok se jos nisu aktivirali svi servisi i procesi. Kada se samo jos pola minuta saceka da racunar bude spreman folderi se otvaraju
potpuno normalno. Zakljucak: sa sistemom definitivno nesto negde nije sasvim u redu ali se to pokazuje samo kroz zurbu korisnika. Inace, sve , bas sve radi odlicno. Ako se uskoro
pokazu i druge komplikacije vezane za ovaj problem - nastavljamo. Hvala.