Šta je novo?

Klavijatura to PC

farmaceut

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
619
Zanima me gdje se u Banja Luci ili Beogradu moze naci kabl kojim bi prikljucio Yamaha Clavinovu (MIDI in/out) sa muzickom preko game-porta ? Da li je moguce napraviti takav kabl (koji sadrzi i neku elektroniku u sebi - MIDI interface) ?

farmaceut je napisao(la):
Zanima me gdje se u Banja Luci ili Beogradu moze naci kabl kojim bi prikljucio Yamaha Clavinovu (MIDI in/out) sa muzickom preko game-porta ? Da li je moguce napraviti takav kabl (koji sadrzi i neku elektroniku u sebi - MIDI interface) ?

za banjaluku ne znam ali svojevremeno je pravio to jedan lik iz Novog sada i donosio za beograd, pretrazi halo oglase mozda je jos ziv

A da moze da se napravi, moze, ima sema na netu :)
Ali budi spreman da ti sve to proradi iz n-tog pokusaja ;)

Ja sam kupio od tog tipa iz NS (45DM), i radilo je 5 meseci, posle je nesto crklo. Nisam reklamio jer sam u medjuvremenu kupio dobrog starog Gold-a i sa njime dobio fabricki MIDI kabel koji radi i dan danas!

Toliko od mene!

Posto sam iz BL pitam se ima li smisla traziti po prodavnicama muzicke robe (sintisajzera i sl.) u Beogradu ?

Pozdrav zemljak,
Probaj u Mitros-u (Mitros Music Company), ja sam uzeo kod njih i evo sluzi me odlicno vec skoro godinu dana (50 DM, 3 m duzina).

Imaju prodavnice u Beogradu i NS a ti pogledaj da se nisu slucajno instalirali i u BL.
021/450800
021/616772
011/624927
011/622484

Ukoliko radis muziku, javi mi se na mail!

Nazad
Vrh Dno