Šta je novo?

Klasican TV, sta kupiti ???

macak-BL

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
319
Interesuje me neki manji TV posto nemam mjesta u sobi za veci a i ne daje mi se vise od 150 eura za TV. Gledao sam neki Vivax nije losh, meni treba TV da mogu DVD pustati malo kablovska i to je to, nece se koristi puno 2-3h dnevno maximalno jer nisam kuci a kad jesam onda sam na komp-u tako da nemam potebe za nekim bjesnim tv-om. Vidim da svaki ima skart i to je ono sto mi treba da spojim dvd player i komp :) e sad da li je neophodno da ima 100Hz da li se to uklapa u tu cjenu? cisto sumljam :) licno slabo se kontam u TV tehniku, da je PC lako bi ja :) Hvala

Uzmi samsung, dijagonale, tu negde oko 54cm. Preporuka.
Ima ravan ekran. Ako te interesuje tacna oznaka, poslacu ti na pm, ne znam trenutno.

...

kisa je napisao(la):
Uzmi samsung, dijagonale, tu negde oko 54cm. Preporuka.
Ima ravan ekran. Ako te interesuje tacna oznaka, poslacu ti na pm, ne znam trenutno.
Daj mi oznaku, Samsung mogu da nadjem bilo koji ima ga na svakom cosku, :)

Od kad se prodaje sa zamrzivacima, friziderima, mikserima, mikrotalasnim, usisivacima, elektricnim cetkicama za zube.

Marti Misterija je napisao(la):
Od kad se prodaje sa zamrzivacima, friziderima, mikserima, mikrotalasnim, usisivacima, elektricnim cetkicama za zube.
...a odmah su tu pored DVD plejeri, laptopovi, monitori, diskovi itd.

Pa zasto onda postoji ova soba?

Multimedija - ostalo...
Za ljubitelje tehnike koja ne spada u kompjutere...

O cemu treba da pisemo ?
A ja koliko vidim i kompjuteri se prodaju sa belom tehnikom.Prodji gradom pa ces videti.

Vidi ako mozes da nadjes neki polovan Grundig. Ja sam licno pre mesec dana pikirao jedan od 72cm ,skoro ravan, 100 Hz, 3 tjunera (DigiBox 3), sa S-VHS ulazom, 2 Scarta, stereo (naravno) i ostalim kojekakvim in-out zezalicama. TV je bio 200 E, ali ako se malo potrudis mozes da ga nadjes i za 160/180 E. Bez obzira sto je polovan, NEMAC JE NEMAC, a + TV je bio 99/2000 godiste. Sve u svemu TV koji ne treba propustiti ni za zivu glavu. Ja nazalost nisam mogao da ga kupim tog dana, i vec se posle 2 nedelje prodao. Ovu novokomponovanu bizuteriju od 150 i kusur evra batali ako mozes....

p0z

Idi u Metro i poslusaj svoje oci, tamo ima svih mogucih modela, a i cene su manje vise najpovoljnije (ili bar tu negde, kako koji model)...

Mislim da nije na mestu ovo za belu tehniku jer u istim radnjama ima i kompjutera pa onda tom analogijom i njih treba zabraniti.

Koji zakon i shta predvidja pod pojmom bela tehnika?Ma nije ni bitno ...samsung ti ne preporucujem zbog sklapanja u okruzenju(kvalitet kalajnih lemova je nizi prema svedocenju brojnih elektronichara).Uzmi polovnog svabu i uzivaj.proveri samo ekran koliki kontrast daje.tv ti je 70% ekran...

Tako znaci, Marti Misterija je taj sto brise "thread"-ove sa TV aparatima !

Ma kakav Grundig. Naravno da je bolji izbor Samsung.
Mislim "Japanac je Japanac", jel tako?

samsung ti ne preporucujem zbog sklapanja u okruzenju
I "jedan" Sony ti se sklapa u okruzenju.

Na kraju, mogao bi jedan :) .

Samsung nije japanac.Ekran mu je Thompsonov model od pre 15 god.Rasturao sam ga.Tuner je slabiji...Nije nista extra...a sony je tata-mata..

Samsung nije ni japanska firma, vec juzno-korejska... :)

Ako mozes da nadjes za te pare Sony ako ne bilo sta drugo sve je jedno te isto sr***

...

Kupio sam ja Vivax 85 eura, 55 cm ima sve prikljucke i ja zadovoljan :) ima god dana garancije i to je ono sto meni treba, da li cu ga upaliti sedmicno 2-3h pitanje je :) i da kupio sam jos vivax k-210 dvd player za 38 eura, cita divx sa svim titlovima ima srpski meni ma ima sve zivo :) ja nisam mogao vjerovati kad sam vidio :) pa poredim samo dvd za PC je 30 eura a ovo ima i 5.1 sound, daljinski i sve ostalo, takodje god dana garancije :) i ja to sve fino nakacim na logi zvucnike i imam sve zivo u sobi :) cool. Inace u dnevnoj je sony 72 cm 100Hz tako da znam ko je tata ali za sekundarni tv ovo je super :)

Vrh Dno