Šta je novo?

KK Crvena zvezda

NAPRED ZVEZDA OLE!

Svojevremeno sam nesto komunicirao sa tipom koji je bio webmaster prethodne verzije KK CZ site-a. Momak tvrdi da su mu dugovali pare za pitaj boga koliko meseci. On ih je jurio, jurio, i na kraju mu pukne film i obrise site sa servera. Odgovornima u Zvezdi je trebalo nedelju dana da to i primete. Kada su ga najzad pozvali, on im je rekao sta je uradio i da ce site vratiti kada mu isplate dugovanja. Oni to nisu uradili, vec su posle nekoliko dana izasli u javnost sa saopstenjem da su "nepoznati kriminalci neopravdano i nicim izazvano hakovali site" ;)

Nadam se da ce novi webmaster biti bolje srece...

Zorro je napisao(la):
Svojevremeno sam nesto komunicirao sa tipom koji je bio webmaster prethodne verzije KK CZ site-a. Momak tvrdi da su mu dugovali pare za pitaj boga koliko meseci. On ih je jurio, jurio, i na kraju mu pukne film i obrise site sa servera. Odgovornima u Zvezdi je trebalo nedelju dana da to i primete. Kada su ga najzad pozvali, on im je rekao sta je uradio i da ce site vratiti kada mu isplate dugovanja. Oni to nisu uradili, vec su posle nekoliko dana izasli u javnost sa saopstenjem da su "nepoznati kriminalci neopravdano i nicim izazvano hakovali site" ;)

Nadam se da ce novi webmaster biti bolje srece...

hehe i posle se vredjaju kada im se kaze da su cigani ;)

ma da...ciganska posla :)

Ej bre grobari, nikada se necete promeniti... Jedva ste docekali priliku.
Mi bar ne krijemo svoj prljav ves.

kako ne krijete prljav ves? sta pricas? :D :D
pa sto su onda rekli da im je neko 'ishakovao sajt' ako ne kriju? i ko kaze da je zorro cigan? :)

a i ne treba mi da cekamo priliku, sami se brukate :)

Dajte ljudi smirite se, mozemo se prepirati jos 100 godina, a ne vodi nigde.Zato zaboravite, postovao sam zbog navijaca Zvezde da znaju za novi sajt i to je to.

Dobro, de, cisto smo se malo "bockali". Ne verujem da je iko ovo shvatio ozbiljno...

ako se na jednom mestu nadju jedan Grobar i jedan cigan, naravno da ne moze da prodje bez malo bockanja, to je prirodno :)

Nazad
Vrh Dno