Šta je novo?

Kiwy ili neko....pomoc

gladiac

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2001
Poena
619
Krenuo sam da skidam sa onog ruskog site ali imam problema. Arhive su zip pa rar i u okviru jedne knjige ima ih 6 ili 7 nebitno. E sada kada skinem prvu rar mi trzi volume posto su to rasparchane arhive. Sta da radim. Da li da poskidam sve arhive u jedan folder, pa nemam pojma dalje sta sa njima jer nijednu ne mogu da otpakujem jer mi trazi taj volume iz temp foldera. Popizdecu

izvini al' nikada nisam skidao sa rusa...pokusaj ono sto si opisao u svakom slucaju ili ih kontaktiraj preko mejla

i ja sam imao isti problem ali samo sa nekim mpeg trailerima. Nisam se cimao da sve skinem u jedan folder jer nisam bio siguran da ce to da radi (imao sam 8 rarova da skinem svaki po 3-4 mb)
batali rekoh ja!

Gladiac, javi sta si uradio dal moze da se sve strpa u jedan folder pa da se raspakuje....
:wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
i ja sam imao isti problem ali samo sa nekim mpeg trailerima. Nisam se cimao da sve skinem u jedan folder jer nisam bio siguran da ce to da radi (imao sam 8 rarova da skinem svaki po 3-4 mb)
batali rekoh ja!

Gladiac, javi sta si uradio dal moze da se sve strpa u jedan folder pa da se raspakuje....
:wave;

E, reshio sam lagano da batalim celu ovu rabotu, da prodam komp i bacim se u alkose. Pazi, skinem ja svih 8 rar-ova, kada ono 5 su corrupted, a svali po 10 mb.Otelio sam se dok sam skinuo i ono kao ne valja. Nemam pojma. Mozda zato sto je warez site. Ma, ko zna. Pokusacu jos jednom pa cu da javim

Ma ko zna. Sa netom i PC-jem se nikad ne zna! Ta sa alkosa ti je bila dobra :D :D

ko zna ko je pakovao te rarove i sa cim i posle ih ubacio na ruski warez..
FX

Vrh Dno