Šta je novo?

KIS 2011 ili BitDefender 2010 AV + Comodo FW?

A M G

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2007
Poena
425
Imam licencirani KIS 2011 i licencirani BitDefender 2010 antivirus. Trenutno koristim BD, u kombinaciji sa Comodo firewall-om. Razmisljam da li je pametno prelaziti na KIS 2011, i koliko je KIS bolja opcija (ako je uopste bolja)?
Bilo bi idealno kada bi se javio neko ko je koristio obe kombinacije, ako ne, svacije misljenje je dobrodoslo! :wave:

BitDef nisam koristio, a za KIS samo reci hvale. Sve ono na poslu sto prodje kroz busni ESET, on cisti bez problema. Dosadan u pocetku dok ga ne naucis sta sme sta ne sme.

KIS je extra al nervira me sto ne moze uz njega da radi orbit downloader. Naviko sam na njega pa koristim ESET ;)

Ja iz licnog iskustva ne bi koristio kis2011 dok ne izbace neku drugu verziju posto ona prva koju sam ja koristio je bagovita malo....

Poceo je Bit da me smara jer se posle nekog vremena, iz meni nepoznatog razloga, zglupi. Ona ikonica kod sata postane crno-bela, i kada drzim kursor iznad nje, pise nesto u smislu da proces nije aktivan i da trebam da pokusam da restartujem racunar. Posle restarta je sve ok.
Ovo mi se desilo par puta za desetak dana, i pocinje polako da mi ide na zivce. Mislim da cu ipak da se okrenem KIS-u.

Koliko mi se cini BitDefender kad pronadje maliciozan fajl, uopste ne pita sta da uradi sa njim,vec uradi sta on hoce(brise ili karantin) i sto je jos gore cak nigde ni u podesavanjima to nije imalo da se namesti! Tako je bilo u verziji 2009, ako ne i u 2010, koliko me secanje sluzi.
A u ostalom kad su Rumuni znali sta da naprave:D

Vrh Dno