Šta je novo?

Kingston value ram, koliko moze?

off

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2007
Poena
304
Pozdrav.

Nisam neki zagrizli OCer, niti poznavalac istog. Imam Kingston value ram ddr2/800 na ploci dfi 965 dark sa e6420. Koliko ova memorija moze da se potera bez podizanja voltaze i dodatnih hladjenja? Kakva su iskustva.

Zaista ne bih puno cepao, ali mi je bitno da malo dignem proc (radio je bez problema na 2,56ghz, verujem da moze i dosta vise)

Hvala!

Pitanje ti je = "koliko mogu da dobijem na LOTO-u?"
Na KVR se ugrađuju svakakvi čipovi a od njih najviše zavisi OC potencijal. Tako da je nezahvalno davati bilo kakve "prognoze".

Pitanje ti je = "koliko mogu da dobijem na LOTO-u?"
Na KVR se ugrađuju svakakvi čipovi a od njih najviše zavisi OC potencijal. Tako da je nezahvalno davati bilo kakve "prognoze".

Ma kontam da je to niska klasa memorije, ali me cisto zanima okvir, najgrublli (850, 900, 1000)

Napisi tacnu oznaku memorije.

KVR800D2N5/2G
6400cl5

Hvala!

Gruba procena je nesto tipa od 800 do 1200 ;). Uslikaj cipove, prepisi oznaku sa njih, ne moze to tek tako da se proceni. Ali i dalje je najbolje da probas...

Pazi, i kad uslikas/napises nisu velike sanse da ti mozemo pomoci. Eventualno ako su neki poznatiji cipovi, mozda se nadje neki podatak...

:wave:

Tipujem na Elpide, poznajuci Kingston... No da vidimo, mozda je nesto drugo :)

Recimo moje kingsotnke sa elpidama su isle plafon do 970, a vidim da nekim ljudima idu i do 1066.

Moj bivsi kingston 667 sa elpidama je isao na 1000 cl5, sve dok ga nisam probao na drugoj ploci:wall:

Nazad
Vrh Dno