Imam Kingston USB DataTraveler od 4 GB. Od jednom je nesto ubagovao i kada zelim da mu pristupim trazi da se formatira. Kada pokusam da ga formatiram odbije uz poruku ''The disk is write protected''. Posto na njemu nema dugme ili slicno za zakljucavanje pokusao sam da u registriju iskljucim tu opciju ali ne vredi.
Pokusao sam i sa programom HDD Low Level Format Tool, sa kojim sam ranije lagano resavao ovakve probleme ali ni on on uspeva da ga formatira uz poruku ''The device cannot be accessed because it is smaller than 65535 sectors.
Takodje, iako USB ima 4 GB u Properties-u mu stoji da je kapacitet 0 bytes, a u pomenutom programu za formatiranje za Size stoji 2097.15 Kbytes.
Znam kolike su cene USB-ova ali cisto me zanima ima li neko resenje?
Hvala i poz
Pokusao sam i sa programom HDD Low Level Format Tool, sa kojim sam ranije lagano resavao ovakve probleme ali ni on on uspeva da ga formatira uz poruku ''The device cannot be accessed because it is smaller than 65535 sectors.
Takodje, iako USB ima 4 GB u Properties-u mu stoji da je kapacitet 0 bytes, a u pomenutom programu za formatiranje za Size stoji 2097.15 Kbytes.
Znam kolike su cene USB-ova ali cisto me zanima ima li neko resenje?
Hvala i poz