Šta je novo?

Kingston USB 3.0 32gb

23Skazi

Poštovan
Učlanjen(a)
29.12.2014
Poena
54
Pozzz Svima interesuje me da li je moguce da se povrate fajlovi ?>
Ovako: fleska je bila ispravna sve medjutim, ja sam sklapao komp i kad sam doso da povezem FRont panel ja sam slucajno u brzini pomesao struju, probao sa USB da vidim jel radi i nije htelo ja opet pogledao i vidim da sam pogresio promenim to i opet nece, bilo mi je cudno pa sam probao sa mobilnim telefonom i radi onda uzmem 2 flesku i radi a ova probao je na 3 kompa i nece izgleda da sam je izgoreo nzm sta je u pitanju......

sad da je samo fleska uzeo bi drugu.. ali je problem sto sam na nju stavio podatke sa starog harda koji sam format i prodao jel sam uzeo novi tj ceo komp... tako da sve podatke od Slike notpadove, zvucne poruke video snimke, sve izgubio...( KATASTROFAAAAA) nemam nigde kopiju :mad:

Pa me interesuje da li je moguce ikako da povratim te podatke
i ako je uopste moguce da li je to skupo ima oko 2gb podataka koje bih sacuvao a za muziku programe i filmove to bi vec opet skinuo.

jedna ispravka, taj hard bi mogao da uzmem nazad, ali problem je da li mogu sa njega recovery jer je bio i sad je na AHCI mod a ne na IDE zbog SSD-a

od flesa se pozdravi a sto se harda tice ako nije pisano na njemu trebalo bi da mozes da povratis nevezano na kom je rezimu radio,a ako je pisano,instaliran sistem itd pitanje je sta ce moci da nadje i koliko da povrati,nema garancija.

Hvala u svakom slucaju. valjda cu da uspem nesto.

Vrh Dno