Šta je novo?

Kingston HyperX i slicno

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Gde se moze naci Kingston HyperX 3500? Ili neka slicna (kvalitetna ali ne ultra preskupa) memorija?

HyperX sam viđao u pakomu i imtelu.

I mnogo bolja nabavka ide preko ASBIS-a: original memorija za trzista koja nisu istocnoevropska.
P.S. Za sebe sam uzeo DualChanel kit KingstonK(KitOfTwo kako ga oni imenuju), sa specifikacijama 5-2-2-2-1, DDR400. Pakomove nemaju veze sa ovima. I cena je ozbiljnija.

Btw, imas u Sinteh-u TwinMOS dualchannel kit, po vrlo privlacnoj ceni.

BokiPK je napisao(la):
I mnogo bolja nabavka ide preko ASBIS-a: original memorija za trzista koja nisu istocnoevropska.
P.S. Za sebe sam uzeo DualChanel kit KingstonK(KitOfTwo kako ga oni imenuju), sa specifikacijama 5-2-2-2-1, DDR400. Pakomove nemaju veze sa ovima. I cena je ozbiljnija.

Btw, imas u Sinteh-u TwinMOS dualchannel kit, po vrlo privlacnoj ceni.

Kazi mi molim te, ovaj Kingston ima li slovo A u oznaci ili ne, to jest da li je sa BH-5 ili CH-5 cipovima. Koliko moze da se klokuje?

Twinmos dual channel kit je sa Winbond CH-5 cipovima ili su cipovi Twinmos?

Ako imas neki kontakt telefon molim te napisi (moze i na PM)

Pozdrav!

Imam ja 512/433 TwinMOS Twister :mrgreen:
Info na PM.

vrobec je napisao(la):
...
Kazi mi molim te, ovaj Kingston ima li slovo A u oznaci ili ne, to jest da li je sa BH-5 ili CH-5 cipovima. Koliko moze da se klokuje?

Twinmos dual channel kit je sa Winbond CH-5 cipovima ili su cipovi Twinmos?
...

To je Kingston sa Kingston K cipovima.
A TwinMOS je takodje sa svojim cipovima, 50D.

Koja je cena u Sinteh-u, kazes da je povoljna znaci da znas, ajde da ne jurim telefon bezveze L)

Imam ja malo koriscenu DDR434 ali samo modul od 512MB.
Proverena na 220 cas2-3-2-2 a mislim da moze i jace.
Ako nekoga zanima cena je 130€

Ne mozete ljudi kupovati u Sintehu, to je iskljucivo veleprodaja...evo vam Misa pa kod njega mozete, ili nekoga drugoga ko radi sa njima.

Nikolani je napisao(la):
Koja je cena u Sinteh-u, kazes da je povoljna znaci da znas, ajde da ne jurim telefon bezveze L)

To ti ne mogu reci, ali MP cena za kit(2x256MB) je oko 80€.

Jesi li probao taj TwinMOS kako radi?

Nisam. Nemam vremena.

Nazad
Vrh Dno