Šta je novo?

Kingston hyperx 8500 fsb 1066 2gb (2x1gb) pair. Gde..

:) pojma nemam :) ali sam hteo da komentarisem malo cenu, zar nemislis da bi za te pare mogao da kupis 4GB neke solidno brze mem ? koliko sam ja upoznat to bi ti mnogo vise podiglo performanse nego 2GB brze memorije. Mozda gresim ali mislim da je tako :)
Sto se tice nabavke mozda ti je najbolje da posaljes PM Spacemasteru posto je i on duuuuuuuuuugo vremena proveo trazeci memorije verujem da moze da ti da par kosirnih saveta. A imas u Hot hardware sobi lika koj prodaje opremu u Subotici i salje Post expressom gde god, a nabavlja robu iz Madjarske koliko sam shvatio pa pitaj njega jel moze da ti nabavi tu memoriju koju trazis ;)

Hvala covek..

Cekam odgovor lika koji mi je nabavio 2x512, pa sad radi povracaj, bla neku papirologiju, da vidi dal samo mogu da zamenim uz doplatu (obljasni mi da bi doplata u tom slucaju bila 210E) iako sam memoriju uzeo proslog meseca (a pre nje sam zamenio 7200) - to bi mi nekako bilo najlakse..

4 giga- hmm cek posle nove godine, kad zhivne vista a ddr2 ode dole ;). Taman onda jos 2x1gb 8500 1066fsb i to je to..

Nazad
Vrh Dno