Šta je novo?

Kingston flash

veljkoz

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2002
Poena
609
Planiram da kupim neki flash od 1GB, i pretrazivao sam po ovom forumu gde svi pricaju samo o Corsair, Apacer itd.., ali ne znam zasto niko ne pominje Kingston? Oni mi nekako dodju pojam za memorije, pa sam mislio i da je to i u slucaju flash drajvova

Konkretno, bacio sam oko na
http://www.amazon.com/Kingston-1GB-...4I/ref=pd_rhf_p_1/002-6356771-4390425?ie=UTF8

posto drug iz Amerike ubrzo dolazi pa moze da mi uzme (kod nas je oko 75e!!)

Corsair voyager je kod nas 35e, pa mi se nekako cini da je ovaj Kingston ipak bolji (ako uzmemo da cena prati kvalitet :d ).

Pa sta vi mislite o Kingston flash-u?

Dobar je, ali problem moze biti garancija. Sta ako pocne da zeza? Corsair flash voyager je odlicna fleska, moze da se nadje sa 10 god. garancije.

Poslednja izmena:
Pa dobro, ali ako uzimam iz USA onda mi je svejedno, zar ne? Za kingston je garancija inace 5god, tako da ni to nije malo, a ipak je renomirana firma... samo ne znam kakvi su im fleshevi... :)

U kojoj draonici si nasao za 75e flash od 1 GB danas? Imas u cenovnom rangu tog Corsaira veoma sirok izbor kvalitetnih modela istog kapaciteta, stvarno ne vidim zasto bi ijedan uzimao iz USA, osim ako te tako ne izadje ~15e.

Poslednja izmena:
Sto rece RazbojNick, to nije prodavnica, to je kasapnica :).
Kingstoni su vrlo dobri, svakako da zavrsavaju posao, ali mi se ne svidja dizajn, nekako fenserski izgledaju. Zadovoljan sam, ali ne odusevljen, kao recimo sto je ostavio utisak GeIL David ili Apacer, koji su, kao sto si i sam video, masovno provereni :). U svakom slucaju, tesko da ce postici vise, ekvivalentne moguce, brzine od Corsaira ili Apacera.

spomenut je Kingston vise puta, barem sam ga ja spomenuo 2x
jesi li siguran da si video 1GB za 75e?
2GB DataTraveler I u Imtelu kosta <50€

u praxi U3 (I sa U3,tacnije) ide oko 12MB/s read

Vrh Dno