Šta je novo?

Kingston ddr2

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Ova memorija stize u ponedeljak:
2 x Kingston KHX8500AD2/2G 2GB DDR2 1066MHz Non-ECC CL7 7-7-7-20 1.85-2.0V

Jel se moze ocekivati nesto preko default-a s njom?! Ove latence su coolaja zbog kapaciteta?
Trenutno imam Kingmax 1066 2x1gb i sinhroni overclockclock gde memorija radi na 1100. To je onako opusteno. Moze to i bolje. Zanima me da li ce me nova memorija sputati u postizanju barem ovoga i da li ce performanse biti losije zbog cl7?! Masina iz potpisa...

Poslednja izmena:
Imam ja isto 2x2 kingstona 1066 cl7 sa plavim hladnjacima ali se greje ko blesav pa sam stavio 3 mala coolera iznad i resio problem.

Kako se clockuju? Latence mi i nisu bitne vec sinhroni clock. Procesor ide na 3.7ghz na def. naponu... Sada na 3.5Ghz memorija ide na 1100. Kad bi htele da isteraju clock do 3.7Ghz, mislim da bi im oprostio labave latence?!

Poslednja izmena:
Ja sam tu memoriju greskom dobio u moj racunar..to je blago receno smece.:wall:
Odmah sam trazio zamjenu memorije.Vjerovao ili ne odustao sam od bilo kakvog kloka i uzeo transcennd 2x2 GB 800 MHz.Nije mi trenutno trebalo brze od ovog na defaltu pa ako se predomislim uzecu nesto jace.
Bolje da si uzeo neku OCZ...ali sad je kasno.
Ona jeste stabilna memorija ali na 6-6-6-18 na 800 MHz..:D

Mozda i nije. Ko od domacih prodaje OCZ?!

Pa da li onda d auzmem ddr2 800 onaj sa cl5. Procesor moze 3.8ghz na def. voltazi. ako zakljucam mem. na 533 onda tu proc radi na 3.8 a mem dolazi na 800

Poslednja izmena od urednika:
Trazio sada po Pc berzi. Nema nista sa manjim latencama u kombinaciji 2x2Gb?! Samo vidjam ovog Kingstona HyperX cl7?!

Posto nije dosla narucena memorija, moderatori bi mogli da prebace temu u sta da kupim..... Izvinjavam se i hvala!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno