Apgrejdovao sam pre dve nedelje racunar i tek sam juce provalio da mi memorija radi na 800mhz. Proverio sam prvo da nije greska i procitam da je to samo mera predostroznosti proizvodjaca zbog kompatibilnosti sa nekim plocom koje ne podrzavaju ovu brzinu, a mozda i gresim.
E mene interesuje, kako da je stavim na deklarisanu brzinu tj. 1066MHz. Da napomenem da do sada nisam nista overklokovao, nemam znanje a ni interesovanje.
Zelim samo da radi na onoliko za koliko sam je i platio
Predpostavljam da vam je vise muka od istih pitanja ali vas lepo moooooolim.
Naveo sam i model ploce zbog biosa. Racunam da je ovo neka cesta kombinacija ploce i memorije pa nece biti nekih problema oko objasnjavanja. Ako moze samo po seljacki, stavis ovu vrednos' ovde, stavis onu vrednos' onde
Trazio sam po forumu objasnjenja ali vas ja nista ne razumem sta pricate, spansko selo je sve to za mene.
Ajde pa hvala unapred
Pozdarav
p.s. da napomenem da su cetiri modula od po 1gb Hyper X KHX8500D2, procesor je q6600 ako to nesto znaci
E mene interesuje, kako da je stavim na deklarisanu brzinu tj. 1066MHz. Da napomenem da do sada nisam nista overklokovao, nemam znanje a ni interesovanje.
Zelim samo da radi na onoliko za koliko sam je i platio
Naveo sam i model ploce zbog biosa. Racunam da je ovo neka cesta kombinacija ploce i memorije pa nece biti nekih problema oko objasnjavanja. Ako moze samo po seljacki, stavis ovu vrednos' ovde, stavis onu vrednos' onde
Ajde pa hvala unapred
Pozdarav
p.s. da napomenem da su cetiri modula od po 1gb Hyper X KHX8500D2, procesor je q6600 ako to nesto znaci
Poslednja izmena: