Šta je novo?

Kings of Chaos ~ strategija preko IE

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Dakle, josh jedna od igrica koje se igraju preko Internet Explorera, Opere, Firefoxa ili Netscapea... whatever...

Za sve koje sam navukao da igraju Fall of Nations, ja se izvinjavam... ispostavilo se da ako zhelish da napredujesh morash da se logujesh svakih 2 sata da te neko ne bi dreshio u ubijao ti stoku... ovaj hrabre i izmuchene vojnike...

Greshka te igre je shto se pun napad dobija za 45 minuta (mozhesh da napadnesh preko 30 ljudi za jedan dan), pa to nekako dodje mnogo brzo za angazhovano igranje... u pochetku je super, jel si napaljen :mad:, ali posle ne postizavash...
i shto se nije isplatilo da napadash jer izgubish vishe ljudi nego shto dobijesh para...
ovde ako je uspeshan napad uzimash skoro sve pare od neprijatelja, a kako ima 130.000 igracha uvek tje da se nadje neko za pranje...

Kings of Chaos to ispravlja, ovde jedan turn dobijate posle pola sata, tako da nema mnogo gurabije koja mozhe da vas dere, jer ako imate makar malo jachi defence mozhe da vam pljuje pod prozor...
imate 4 stavke: attack, defence, spy & covert
attack ~ shto vishe od neprijatelja sigurno mu uzimate vetjinu para
defence ~ sredstvo za pljuvanje pod prozor
spy ~ veoma bitno: morate da saznate koliko ima para, i kakav je defence da bi znali da li da napadate; takodje, shpijunima mozhete da vrshite sabotazhu
covert ~ odbrana od shpijuna, shtite od sabotazhe, krijete pare (k`o Dafina)

ono shto je super kod ove igrice, dobijate seljake (u zavisnosti od upgradea: default 1 dnevno) koje trenirate u specijalce, a naoruzhavate ih u Armory-u gde za zelembatje kupujete oruzhja: od shtapa do Blackpowder Missile shto koshta 750.000 budjona
kupuju se i odbrambene stvari, merdevine za shpijune i psi chuvari za strazhare...

Klanova nema, ali postoji, naravno, 10-ak nickova koji imaju serbian ili srpski... kao i nekoliko, naravno, sa nickovima cro... i vetj su krenule prozivke... naravno...

Pozivni link za Kings of Chaos, pa ko voli...

IzNoGooD je napisao(la):
Za sve koje sam navukao da igraju Fall of Nations, ja se izvinjavam... ispostavilo se da ako zhelish da napredujesh morash da se logujesh svakih 2 sata da te neko ne bi dreshio u ubijao ti stoku... ovaj hrabre i izmuchene vojnike...
To si trebao da nam kazes pre nego sto smo se dzojnovali u tvoj klan :)

nisam to ni znao, dok se nije zakuvalo...
a ti tjuti... da ti ne bi vadio statistiku koliko si igrao :p
probaj ovo ... mnogo je bolje... detaljnije...
chak morash da platjash popravku oruzhja...

a dovoljno je da odvojish 15 dnevno, jer za ceo dan dobijesh 48 turnova, iliti 3 jaka napada...

josh jedna stvar:
Vacation mode - account can be suspended for a period between one and four weeks. ~ zgodno ako vam se ne igra neko vreme...

IzNoGooD je napisao(la):
probaj ovo ... mnogo je bolje... detaljnije...
chak morash da platjash popravku oruzhja...
Ma nema teorije, ionako sam odustao i od Fall of Nationsa :)
I promeni naslov threada, ispadne da je igra samo za IE :)

vishe mi se dojmi fazon Lords of the Rings nego Star Wars...

Igrao sam KOC jos od 1. agea, i odustao tokom drugog agea.
Problem kod KOC je u tome sto jedinice mogu da se dobijaju i tako sto neko jednom dnevno moze da klikne na tvoj link i ti tako dobijes 1 vojnika. Ali prostoji gomila korisnika koji to zloupotrebljavaju pa koriste autoklikere ili sajtove i forume za razmenu klikova, tako da prosecan igrac nema nikakve sanse da nesto postigne. Tako da je celo moje drustvo koje je igralo igru odustalo od nje.
Vise volim da igram igre preko browsera koje ne zavise od broja klikova na link, vec od tvog umeca za igranje. Primeri takvih igara su Interstellar Domination www.playid.com i Hobowars www.hobowars.com

ma svestan sam ja toga... ali mi zanimljivo... mnogo naprednije i ne oduzima mnogo vremena...

a za playid, napravio sam nalog, ali neshto ne fercera... prijavio sam se u Milkiway..

Playid nije odmah radio kako bi svi koji se prijave startovali sa istim brojem turnova.
Ali evo sada radi. Ako ti treba neka pomoc, javi mi se, moja imperija je Nish (#34).

moja je Srbija :D
Sector Gamma:Basher
stavio sam te u trade alliance...

osnovan je klan Serbian Heroes u PLAYID-u... slobodno se prikljuchite...

Nazad
Vrh Dno