Šta je novo?

King's Bounty: Warriors of the North

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Stize nam nova ekspanzija. :)

KBwarriors.jpg

A new hero, young Olaf, the son of the Northling King, dedicates his life to the fight against the undead infesting the Northern Lands of Endoria. He will face epic battles, valor and love. Accompanied by gorgeous Valkyries who will assist Olaf on the battlefield, he will liberate the icy wastelands of the North, dwarven dungeons and Darion, the heart of the Endoria, from the reign of necromancy.

Key features:
-New plot, telling the story of the fight between the Good and the Evil, betrayal and love
-New companions – 5 Valkyries, assisting Olaf on the field of battle.
-New locations
-New units
-New skills
-New awards and achievements
-New school of magic – Rune Magic

5942_KB_NW01.jpg

5943_KB_NW02.jpg

5944_KB_NW03.jpg

5945_KB_NW04.jpg

Ako ne ponude nesto zaista novo onda su preterali, prvi KB je bio odlicna igra a sa svakom sledecom ekspanzijom sa se sve vise smarao. Previse muzu istu igru

Ma kakve veze ima, igra je odlicna u svakom slucaju, proverena kombinacija samo nove misije i mozda dodate neke stvari. Kjuc za uspeh ;)

Не знам има ли нове теме, али 30. Јануара стиже "експанзија" (DLC) звана Ice meets Fire.

1C Company announces the release date of King’s Bounty: Warriors of the North. Ice and Fire.

Ice and Fire is the official DLC to the released in 2012 King’s Bounty: Warriors of the North.

King’s Bounty: Warriors of the North. Ice and Fire is scheduled to be released digitally on January 30th 2014.

Ice and Fire features:

Creature skill system – lead your troops through dozens of battles and they will become stronger than ever!
Snow Elves – a new Elven nation that prefers snow and blizzard of the Ice Gardens instead of the green forests of Merlassar.
Necrolizards – a new kind of the undead, Lizardmen that have risen from the dead.
New locations to explore.
Over 20 new creatures.
Revamped creatures of King’s Bounty: Warriors of the North.
New items with unique attributes.
Over 20 hours of additional gameplay.

http://www.kingsbountygame.com/

Дакле није нова кампања, већ постојећа са новим "додацима"...

Не знам има ли нове теме, али 30. Јануара стиже "експанзија" (DLC) звана Ice meets Fire.

http://www.kingsbountygame.com/

Дакле није нова кампања, већ постојећа са новим "додацима"...

Nadam se da ce se upristojiti i izbaciti igriv softver. Warriors of the North je smece puno bagova... Razumijem da ih pritiscu rokovi i izdavaci, ali je nemoguce koristiti osnovne funkcije u igri, sto bi se moralo ispraviti vec u alfa fazi testiranja.

Nadam se da ce se upristojiti i izbaciti igriv softver. Warriors of the North je smece puno bagova... Razumijem da ih pritiscu rokovi i izdavaci, ali je nemoguce koristiti osnovne funkcije u igri, sto bi se moralo ispraviti vec u alfa fazi testiranja.

Upravo tako! brdo kvestova koji se ne mogu zavrsiti, bag sa izbacivanjem kada oni vikinski trubaduri zapevaju, nekada pocinjem po nekoliko puta bitku u nadi da cu je zavrsiti a da se nesto ne desi..

Upravo tako! brdo kvestova koji se ne mogu zavrsiti, bag sa izbacivanjem kada oni vikinski trubaduri zapevaju, nekada pocinjem po nekoliko puta bitku u nadi da cu je zavrsiti a da se nesto ne desi..

Nevjerovatno, ali i mene su ti trubaduri gnjavili. Po 10 puta sam pocinjao istu borbu, al nista (sto je najbolji dokaz da uopste nisu testirali igru, nego samo izbacili na trziste). Evo sad sa ovom ekspanzijom izgleda dosta bolje, ali jos sam na prvom ostrvu pa da ne ureknem.

Cekajte,ako platim ovih 9€ jel ja dobijam celu igru ili moram da kupujem i i te ratnike severa prvo?!

Ne, moras i da imas i Warriors of the North da bi igrao dlc (tako barem pise na sajtu). Jedva cekam da sednem da je igram, ovo mi je jedna od omiljenih :)

Jel igra neko nastavak? Ako igra dokle je stigo i koju klasu igra? :)

Jel igra neko nastavak? Ako igra dokle je stigo i koju klasu igra? :)

Igram ja. Soothsayer sam, level 14. Na 3. sam ostrvu, nijedan bag do sada (najvaznije mi je da se svi kvestovi mogu zavrsiti i da ne krahira na desktop). Verzija igre 6280, narodna. Kvestovi su malo izmijenjeni (realniji su) i ima dosta novih jedinica koje malo kvare balans jer su prejake (mystics, contemplator, gorgon). Al atmosfera rastura i moram se natjerati da prestanem :)

Ja sam na četvrtom (Istering), Soothsayer, lvl 13. Još nisam naišo na te nove jedinice (možda sam video negde te mistike). Vidim da su promenili da se posle susreta sa prvom Valkirom ne dobija krilati konja - Jabučilo :D
Sve u svemu, svidja mi se. Od bagova, par puta je pukla i izletela na desktop, ništa strašno.

Bitno samo da nema bugova. Meni se Warriors of north svideo, samo sto sam poludeo od silnih bugova, svakih 20 min me izbaci iz igre, nadam se da su to ispeglali sa ekspanzijom. Ima li jos neka igra slicna ovoj, podseca me na heroes of might and magic :D.

Jel uspeo neko da predje džinovskog pauka na Isteringu? Taman ga svedem na sitno i on se "izleči" za 3x1600hp, nemoguća misija. Ajde jednom, nego dva puta se tako povrati, ne sećam se da je ovako bilo ranije. Isto tako mi se dešavalo da ako ostane samo trol, da nikad ne dodjem na red, već me non stop pauci napadaju a on(trol, da l me troluje, šta li je :d), zauzima sam od sebe defensive nešto i tako u nedogled. Skinu mu health, on se osveži na početku runde, a ja samo mogu da gledam.
Negde grešim ili je neki bug u pitanju...
screen_140206_000.jpg

Jel uspeo neko da predje džinovskog pauka na Isteringu? Taman ga svedem na sitno i on se "izleči" za 3x1600hp, nemoguća misija. Ajde jednom, nego dva puta se tako povrati, ne sećam se da je ovako bilo ranije. Isto tako mi se dešavalo da ako ostane samo trol, da nikad ne dodjem na red, već me non stop pauci napadaju a on(trol, da l me troluje, šta li je :d), zauzima sam od sebe defensive nešto i tako u nedogled. Skinu mu health, on se osveži na početku runde, a ja samo mogu da gledam.
Negde grešim ili je neki bug u pitanju...
Pogledajte prilog 134902

Ja sam ga savladao bez problema. Ovo sa trolom se nije meni desavalo. Mozda bag, ucitaj save prije borbe pa probaj sa drugom jedinicom umjesto trola. Ja sam odustao od ekspanzije nakon sto sam dosao u Arlaniu (1 borba nakon pauka). Nije mi leglo, pa to ti je (cini mi se da su kopirali red sands mod za Crossworlds). Previse kvestova i novih jedinica koje su onako ofrlje nabacani. Sad sam poceo osnovnu varijantu od pocetka...

Skinuo sam Kings Bounty Warriors of the North Ice and Fire DLC-RELOADED jel dovoljno samo ovo da instaliram ili treba prvo obican Warriors of north da instaliram? Izbacuje mi neku gresku pri pokretanju igre pa zato pitam...

Treba ti i osnovna verzija igre!

Nazad
Vrh Dno