Mojne da se ljutis ali mislim da ne znas ajde necu reci nista ali da ne poznajes bas dobro o onome sto pises. Vidi ne zelim da ulazim sa tobom u neku polemiku nije mi to cilj, vec samo da ti kao i ostali kazem da nisi u pravu.
MTK SoC je odlican zapravo to nije Kinesko vec Tajvansko da se razumemo pod broj jedan, drugo nemaju problem telefoni sa MYK sa GPS-om vec je po sredi losa antena za GPS a to nema veze sa MTK, slabiji GPU, pa nebih bas rekao imas kineze sa extra GPU kao i Samsung..., losiju kameru hmm da to mozda ali zato sto ne ubacuju Carl Zeiss optiku ali brate to povecava cenu, nije problem da to ubace, ALI onda ces ti i slicni da njacu po netu kako je tamo neki kinez skup, e sad kad je tako vrhunska optika u kinezu nekom tamo onda je fon skup, ali kad je tako vrhunska optika u Nokii onda je u extra joj je kamera i tako primera ima jos mnogo dao sam samo primer optike, ja nisam cuo da je los software bas se ne secam da je neko kukao, i ima podrske zajednice, bar za one velike firme, ja ne verujemd a ce iko ovde kupovati neki kung fu model kineza, pored OPPO, ZOPO, MEIZU, XIAOMI, THL... svi oni imaju neku podrsku zajednice.
Dakle nemoj da se ljutis ne zelim da polemisem i nista lose nisam mislio samo sam hteo da ti kazem da bas nije tako lose kako ti pises, MTK je mnogo dobar i svaki novi je jos bolji od predhodnog, a procitaj ovu moju recenicu za godinu-dve pa ces videti sta ce tada kinezi napraviti odnosno Tajvnci a da ne kazem za 5-10 god. Secam se sta su mnogi do pre 3-4 godine pricali za ove iste Kineze, sad ti koje ja znam a koji su posteni(da priznaju da su pogresili)kazu da sam bio u pravu i vise ne podcenjuju Kineze odnosno njihove telefone, e sad da ovi kinezi kostaju isto kao ove sto ti kazes vrhunske marke uredjaja(BTW, taj za koga ti kazes da je extra marka je poceo tako sto su pravili usisivace, pa sve onda dalje)onda nebi mozda imalo smisla kupovati ovako dobar odnosno odlican uredjaj dobijas ali ne dobijas MARKU, sad neko placa ono sto dobije a neko marku, svako ima pravo na svoj izbor, a moj je uvek jasan.
To me uvek podseti na VW vozila od kojih dobija isto ako ne i manje od nekih drugih marki vozila ali kostaju bar 20% vise, ali neko voli da placa marku... sad sam malo otisao van teme ali samo sam hteo da docaram na slikovitom primeru.
Nemojd a se ljutis ....pozz