Šta je novo?

Kindle Fire HD custom rom

veliki znalac

Cenjen
Učlanjen(a)
01.10.2011
Poena
169
Cao,
Imam od skoro kindle fire HD tablet. Bio je rutovan i sve je radilo kako treba uz stock ROM. Uradio sam reset factory i naravno sve je izbrisano i root i sve.
Sad hocu opet da rutujem i ubacim kinology rom ali kad ukucam u cmd konzoli
cd\
cd androidsdk

Ovo ukucam i nista ne moze da pronadje folder. Naravno prije kad sam ga rutovao sve je radilo.
Kad udjem u mycomoputer pa u ://C, vidim da postoji folder androidsdk koji sam prije instalirao, kao i adb kad sam trebao da rutujem tablet.
U device manager takodje poznaje adb drajvere i kindle uredjaj... Naprimer kad ukucam adb u konzoli trebalo bi da izlista neke fajlove ali to meni nece...

Poslednja izmena:
Rijesen je problem. Samo sam stavio path putanju do foldera androdsdk i radi sad. Pojma nemam kako se to samo maklo.
Sad hocu da instaliram custom kinology ROM. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2128848
Ima li ko iskustva sa ovim?

Recimo step 1 kaze da ukucam ovo kako bih uradi backup sadasnjeg sistema:

adb shell su -c "dd if=/dev/block/platform/omap/omap_hsmmc.1/by-name/boot of=/sdcard/stock-boot.img"
adb shell su -c "dd if=/dev/block/platform/omap/omap_hsmmc.1/by-name/recovery of=/sdcard/stock-recovery.img"
adb shell su -c "dd if=/dev/block/platform/omap/omap_hsmmc.1/by-name/system of=/sdcard/stock-system.img" # This will take a few minutes
adb pull /sdcard/stock-boot.img
adb pull /sdcard/stock-recovery.img
adb pull /sdcard/stock-system.img # This will take a few minutes

Meni na ovu prvu poruku izbaci NOT FOUND.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno