Šta je novo?

kickstarter kampanja iz Srbije

Dzekson

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.04.2013
Poena
99
Postavljanje Kickstarter kampanje samo po sebi deluje kao veoma komplikovan proces (u slucaju da se radi o zaista kvalitetnoj ideji, dobro predstavljenoj) i posle citanja gomile clanaka sa ciljem da mi daju ideje i info, nedovoljno obavesten o samom sajtu, naletim na podatak da kampanje mogu da pokrecu samo

US
UK
Canada
New Zealand
Netherlands

Da li postoji ikakav walkaround za otvaranje kampanje na Kickstarteru ? Ukoliko imam prijatelja iz UK koji je drzavljanin, da li bi njega provukao kroz ikakvu muku, osim sto bih koristio njegove podatke prilikom otvaranja account-a i kampanje ?

Moze li neko da me provede kroz proces "po naski" ako se razume u Kickstarter dovoljno ?

hvala svima u napred

Mislim da Indiegogo kampanju mozes da pokrenes iz Srbije (nisam siguran, nisam radio).
Medjutim, secam se da sam citao iskustvo Pedje Puselje, koji je imao WTFShirts kampanju tamo.

Postavis kampanju, das cenu (naravno u $) i onda se molis da ti to ne kupi niko u Srbiji, jer onoga trenutka kad kupi vec si u prekrsaju jer domacim licima smes prodavati iskljucivo u dinarima :S:

Nije to losa ta ideja: poturis nekoga da da svoje podatke, on postaje ogovoran i nosi svu odgovornost (ne)uspesnog projekta.
Treba samo naci tu vevericu :)

Poslednja izmena:
E pa to mi treba kao objasnjenje - sto bi on, u slucaju neuspesne kampanje, ispao veverica ?

Nazad
Vrh Dno