Šta je novo?

keyhook.exe - Entry Point Not Found

babarogatajna

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2005
Poena
304
imam sledeci problem i nadam se da ce me neko spasiti.

instalisao sam kasperskog na firminom racunaru. prilikom skeniranja sam odobrio brisanje
jednog zarazenog fajla. nakon toga nisam vise mogao podici windows dok nisam ubacio xp cd i pokrenuo REPAIR.
sada mi prilikom svakog dizanja izbacuje sledecu poruku:

The procedure entry point ?GetMonitorName@CSISTool@@SAHPADHK@Z could not be located in the dynamic link library SISApCom.dll.

- windows i pored ove poruke mogu podici ali mi ne ucita drivere za graficku, to moram

rucno odraditi: update driver, naci gde su na racunaru i aminovati.

- sledece, moram rezoluciju podesiti a to mogu samo preko EVEREST': Display, Video Modes i
dupli klik na (1024x768 - 32-bit) tek nakon svih ovih sr...a mi windows radi normalno do
sledeceg restarta.

desni klik na desctop/properties mi otvara prozor sa samo jednim tabom (THEMES), nema
opcije DESCTOP/SCREEN SAVER/APPERANCE/SETTINGS.

-engleski mi je slabiji pa mi strani sajtovi nemogu mnogo pomoci.
-svezu instalaciju OS iz odredjenih razloga nesmem da uradim.
-instalacija novih Drivera za integrisanu graficku nije resila problem.

-cipset SIS651
-celeron 2.4

Ubaci cd od ploče i instaliraj ponovo sve drajvere koji su na njemu pa probaj šta će se desiti.
Ako opet bude isto, probaj da u safe mod-u ukloniš sve drajvere od ploče, restartuješ računar pa instaliraš sve normalno.

u redu vectorman, probacu ovo iz safe moda da odradim.

cwelle, sta si mislio pod ovim trusted zone??

hvala i pozdrav

Znaci, da sledeci put nece da te pita za taj fajl. Trusted zone imas u podesavanjima za Kaspersky.

Znaci, da sledeci put nece da te pita za taj fajl. Trusted zone imas u podesavanjima za Kaspersky.

nisi me dobro razumeo, to se desava prilikom dizanja windowsa. kasperskog posle tog incidenta vise nisam ni ukljucivao.

ovo windows izbacuje prilikom podizanja:

The procedure entry point ?GetMonitorName@CSISTool@@SAHPADHK@Z could not be located in the dynamic link library SISApCom.dll.

jasno mi je da nemoze nesto da locira u dll(biblioteki)

a verujem da je to uzrok problemu koji sada imam sa driverima za grafiku i opcijom Display Settings.
trudio sam se da u gornjem postu to sto bolje opisem.

Poslednja izmena:
Koliko ja shvatam, nešto pokušava da registruje ovaj DLL, a pošto nema entry point takav DLL nije moguće registrovati.

Jesi li probao da reinstaliras drajvere za graficku?

jesam, nije urodilo plodom!

hvala van na pokusaju da mi pomognete, ali s' obzirom da se niko od vas do sada nije suocio sa ovakvim problemom, ne vidim resenja.

u stvari, znam ja resenje ali kao sto sam gore naveo, iz odredjenih razloga nemogu zasada da ga primenim.

pozdrav

Nazad
Vrh Dno