Šta je novo?

Kenwood-ove legende

delije91

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Da li neko ima ili ima nekoga ko hoce da proda neko od ovih pojacala i koja im je trenutna cena:
Kenwood KA-601
KA-701
KA-801
KA-907(pozeljno)
KA-631.
Ako znate neki sajt na kome imaju neke njihove karakteristike ili slike saljite!
Ratko

A sta to u Kenwood-u ima legendarno ??? :(
Japanska konfekcija kao i svaka druga...

Re: Re: Kenwood-ove legende

drapin je napisao(la):

Jako mnogo firmi, i Jaoanskih je imalo odlicne uredaje tokom osamdesetih godina. A sada chuveno pitanje za drapina :
"A koliko ti imas godina?"

Re: Re: Kenwood-ove legende

drapin je napisao(la):

Danas je otprilike tako, ali nekada je Kenwood nesto znacio u svetu Hi-Fi uredjaja, imali su par izuzetnih pojacala i fenomenalne gramofone KD750 i KD1000. :)

Tacno je da Kenwood vise nema ni "K" od onoga sto je ranije bio, ali to ne znaci da mu stari uredjaji nisu valjali. Slucajno znam da kada se Kenwood KA-907 upgrade-uje razbija vecinu Krell-ova i sl.
Da li neko ima neki konkretan odgovor?
Pozdrav

delije91 je napisao(la):
Tacno je da Kenwood vise nema ni "K" od onoga sto je ranije bio, ali to ne znaci da mu stari uredjaji nisu valjali. Slucajno znam da kada se Kenwood KA-907 upgrade-uje razbija vecinu Krell-ova i sl.
Da li neko ima neki konkretan odgovor?
Pozdrav

Imam ja, jel si siguran da razbija vecinu Krell-ova, npr A seriju, ili ne daj boze master reference seriju, ta pojacala imaju preko 300KG, i na izlazu im ne pise koliko imaju vati pise samo jedna rec unlimited, e sad sta im to znaci nemam pojma :D. Ma ustvari nemoz' ni jednog Krella da bije.

Pozdar 300B.

Za Kenwood KA-907(naravno kompletno upgrade-ovan), provereno znam da razbija Krell KAV-300i i sl. pojacala(pa i skuplja).A kog Kenwood-a imas?!

Zaboravio sam da napisem...Na AB testu je pobedio i Jeff Rowland Design Group Concentra koji po nekim kataloskim cenama kosta 5600$.Ako te zanima ugrade pisi mi na [email protected], znam coveka koji to mnogo dobro radi!
Pozdrav

Ma nemam kenwooda, ustvari trenutno nemam nijedno pojacalo, al uskoro uzimam, ili Nad-a 3020 ili tome slicno ili nekog Pioneer-a. Malo razjasni sta znaci kompletno upgredovan, jer to onda nije ni 10% pocetnog pojacala. Tako mogu i ja da upgredujem Einis tranzistor uz pomoc onog hrvata (Aco kako se bese zove sto pravi pojacala, za koja su Rowland, Levinson i Krell mala deca) al to nije to, milim ka d ga skoz izmenim da nista ne ostane od pocetnog. Ajd pozdav.

Misko je napisao(la):
Ma nemam kenwooda, ustvari trenutno nemam nijedno pojacalo, al uskoro uzimam, ili Nad-a 3020 ili tome slicno ili nekog Pioneer-a. Malo razjasni sta znaci kompletno upgredovan, jer to onda nije ni 10% pocetnog pojacala. Tako mogu i ja da upgredujem Einis tranzistor uz pomoc onog hrvata (Aco kako se bese zove sto pravi pojacala, za koja su Rowland, Levinson i Krell mala deca) al to nije to, milim ka d ga skoz izmenim da nista ne ostane od pocetnog. Ajd pozdav.

Ne znam na kog Hrvata mislis, najpoznatiji je Stanisic. ;)

Aca je napisao(la):
Ne znam na kog Hrvata mislis, najpoznatiji je Stanisic. ;)

Ma pisao si jednom na starom forumu o njemu ne znam kako se tacno lik zvao, kad sam na njega naleteo na netu (njegov sajt, pao sam u nesvest kakva su mu pojacala, a i cene). P.S. mozsda i nije bio hrvat, al citao sam neki clanak na hrvatskom, znaci zna covek hrvatski, pa reko hrvat je.

Mali, opet si sve izmesao. Sto ne pazis na casu kad profesor predaje. :D Prvo covek nije hrvat, nego je rus. Zove se Vladimir Susurin i pravi verovatno najbolja cevna pojacala na svetu. Firma mu se zove LAM Industries. ;)

Aca je napisao(la):
Mali, opet si sve izmesao. Sto ne pazis na casu kad profesor predaje. :D Prvo covek nije hrvat, nego je rus. Zove se Vladimir Susurin i pravi verovatno najbolja cevna pojacala na svetu. Firma mu se zove LAM Industries. ;)

Profesore Aco, e na tog sam mislio :D.

Vrh Dno