Artz
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2000
- Poena
- 619
Danas sam video u Beogradskom programu da su vec instalirali KDS negde kod Tosinog bunara. Prikazali su i nekog lika (Iron Maiden maica, masna kosa, neobrijan...), verovatno standardan profil jednog Benchmark -ovaca
On je tu kao nesto pricao, super ide dobro, najbolje domaci sajt -ovi. Koliko sam uspeo da vidim dok se skidao neki fajl download je isao oko 84 KB u IE -u. Mnogo je nesto to veliko. Verovatno je kompresovao u letu.
E sad moje je pitanje, da li neko zivi tamo i da li zna ne sto vise o tome? Tj. da li je ovo bilo malo zamazivanje ociju od RTS -a ili stvarno ima nekog napretka u uvodjenu KDS -a?
Inace tip koji je pricao o KDS je jos rekao da ce zavrsiti Tosin Bunar i Rakovicu do kraja godine i vec zapoceti centar.
E sad moje je pitanje, da li neko zivi tamo i da li zna ne sto vise o tome? Tj. da li je ovo bilo malo zamazivanje ociju od RTS -a ili stvarno ima nekog napretka u uvodjenu KDS -a?
Inace tip koji je pricao o KDS je jos rekao da ce zavrsiti Tosin Bunar i Rakovicu do kraja godine i vec zapoceti centar.