Šta je novo?

KDS otom potom.....

martins

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
320
jel moguce ikako instalaciju KDS-a koristiti za net preko nekog drugog provajdera? signal jos nije pusten a kad ce......otom potom

Jok!

TV i net uvek idu u paketu.

A kako je ptt ažuran jako, verovatno nećeš u skorije vreme ni dobiti net.

.

idem da kopam zemlju tamo gde ima signal u kablovima da isteram pravdu sve do svoje kuce

martins je napisao(la):
idem da kopam zemlju tamo gde ima signal u kablovima da isteram pravdu sve do svoje kuce

😀 😀 😀

A iz koje si ti price? Preciznije koji te KDS zeza u kom delu grada? :d

..

ma hostapleri.... Uzeli pare da sprovedu kablove-PTT itd itd a od neta ni ic. DA ne kazem godinama to tako stoji. A na faxu imam protok 860 KB ne Kb i eto sad me navodi na razmisljanje da te pare sto su pouzimali sad idu za ADSL pa ponovo naplata. Eto sta drugo da mislim sem na foru vuk menja dlaku al cud nikako. Mozda i glupo razmisljam al da je trulo,trulo je

Dakle PTT...cuveni lopovi! 😡

Sto je najgore jos se ljudi primaju na njih. Kao PTT, ozbiljna firma, legalni... 😛

Tosin bunar je jedino dobro prosao. 🙂

.

pa to je tad bilo na foru privatnik ajd moze i da ispari sto je bilo slucajeva a drzava opet ajd tu je, nema gde,dok je nje bice i toga al eto vidis ko sto rekoh malocas

ja mislim da samo samo u tosinom bunaru i sljaka KDS-net bar po onome sto pise na info kanalu KDS-a? Ne znam,mozda i nisu apdejtovali strane mada spominju cene da su s PDV-om posebno modema 5000 din pa tek onda mesecno za tarife itd

.

i kolka cifra za sve tj koji paket,efektivan protok,veza i to?

Svetozara markovica, njegoseva tu ima sigurno za dalje se raspitajte trenutno je dzaba period tj testing 64kbit efektivno 7+ kbps protok

Nisam znao da su i tu stigli. To nesto novo?

Obzirom da sam u mom starom stanu imao SBB i svi moji ortaci od Generala Zdanove pa do Ivana Milutinovica su kod SBB-a.

Evo sad i na rakovici....
Sa www.ptt.yu :
Korisnicima PTT KDS-a u Rakovici, i to na sledećim adresama: Snežane Hrepevnik 28, 32, 34; Mile Dimić 9, 9a; Pilota Mihaila Petrovića 7, 14; Ratka Jovanovića 2; Kanarevo brdo 1, 3, 5, 4, 4a, 4b, 6, 6a, 6b, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 40, 42, 44 i Nova Skojevska 1, 3, 5, 7, 9, 13, 17, 17a, 17b, 19, 21, 23 koji poseduju adekvatan kablovski modem biće omogućen besplatan pristup internetu u toku testiranja mreže koje će trajati do kraja aprila 2005. godine. Maksimalna brzina pristupa internetu tokom test faze biće 64 Kb/s. Svi zainteresovani mogu da se jave korisničkoj podršci PTT Net na telefone: 3619-514, 3619-147 i 3619-410.

Čekajući ADSL, pokušao sam da se informišem za kablovski, medjutim, kao što neko reče, tv i net idu zajedno, što znači da nema teorije da probam sa nekim drugim provajderom. BTW firma koja mi je kablovski distributer se zove "Ikom". Da li je neko čuo za njih uopšte!? Kada sam ih zvao za info, sekretarica je rekla da nema pojma gde je Filmski grad :wall: , a inače oni rade kablovski net ali ne u mom ( nepoznatom ) delu grada. Totalni *****izam. Kaka sam joj lepo objasnio gde je to, nasmejala se i rekla ( citiram ) , "svejedno, niste u bližim planovima".

Katastrofa. Osedeo sam od dialup-a.

Hehe, nedavno je u vezi Ikoma bio pokrenut topik od kojeg je mnogo vise obrisano nego sto je ostalo. Upravo zbog "hvaljenja" na racun istog.

neka,neka,svaki pocetak se zasniva na nekom ili necijem kraju.....

Nazad
Vrh Dno