Intersuje me u kojem si delu grada , ja sam u Pariske komune ?SilverN je napisao(la):Ja imam loša iskustva s njima i to jako loša!
NSpoint kao provajder je po meni dobar. Pingovi su ok, download je takođe ok. Imaš mogućnost da uzmeš Statičnu javnu IP adresu, torrenti čak idu brzinom oko 25-26k u proseku (256 paket), a običan dowload oko 30-31k. Jedino što su uveli sad neku vrstu prekoračenja zbog "heavy dowloader"-a, tako da ako prekoračiš 8gb za 10 dana prebace te na lošiji link (ova informacija nije zvanična tj. ne proverena je).
E sad KDS-NS je vlasnik instalacija (kablova) i tu mogu da kažem samo sve najgore, tj. da živim u Americi obogatio bih se od tužni protiv njih. Kablovski internet koristim kod njih već 3-4 godine jer nisam imao drugog izbora za brzi internet. Za to vreme sam stalno nailazio na probleme koji se peridično pojavljuju kao po pravilu! Ako mi net radi mesec dana dobro, onda računaj da ti neće dobro raditi bar sledeća dva meseca... Moji problemi za sve ove godine su se manifestovali isto: gubljenje paketa (i to u veliko broju) u određeno doba dana (sad je to 20h do 22h kad mi najviše net i treba) a ponekad i po ceo dan ne radi kako treba.
E tu dolazi tehnička podrška KDS-NS-a za koju mogu da kaže da ne postoji e evo i zašto ( podrška NSpoint-a je dobra, ali ovo su problemi KDS-NS-a i oni tu ne mogu da pomognu). Konkretan primer je pre tri meseca (a svaki kontakt i ranije je bio isiti kao i ovaj primer). Problem je bio gubljenje paketa u periodu 20h do 22h. Telefon se podrška KDS-NS-a ne može dobiti iako imaju dve linije, ali su stalno zauzete, tako da sam otišao lično. Tamo su bile dve devojke koje rade na prijemu i koje se javljaju (tj. ne javljaju na telefon pošto kad zazvoni samo podignu slušalicu i stave na čekanje dok onaj sa druge strane ne spusti slušalicu jer mu se niko ne javlja i zato su telefoni zauzeti). Te radnice naravno da nemaju pojma o čemu ja pričam i zapišu kvar na neki papirić i kažu da će preneti tehničkom osoblju za kablovski internet. E naravno niko ništa ne radi po pitanju kvara 5 dana niti me zove i onda ja ponuvljam ovaj postupak narednih 45-50 dana (ovo sa danima ne preterujem čak mislim da sam smanjio). Kad god sam tražio da pričam sa nekim zaduženim za kablovski internet uvek je odgovor bio da taj nije trenutno tu. Svaki put sam ostavljao poruku da me neko stručan nazove, nikad me niko nije nazvao za ovih 4 godine koje koristim kablovski internet. Kvar je ispravljen nakon 60 dana i naravno da me niko nije nazvao da kaže izvinite što ste čekali imali smo nekih problema, ma da kažu bilo šta uljudno i da objasne u čemu je probelm. Tek sam kasnije saznao od podrške NSpoint-a šta je bio kvar koji uopšte nisu zaduženi za taj deo... Radilo je mesec dana odlično i sad opet isti problem... I tako u krug od kad ja koristim internet kod njih...
Koliko sam čuo nemaju svi ovakvih problema tj. na nekim delovima grada su instalacije bolje, pa ne postoje ovakvi problemi, ali ako bi nastao problem i sa tim instalacija doživeli bi sramnu tehničku podršku kao i ja...
Moj predlog je BEŽI OD NJIH ŠTO DALJE!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari