Šta je novo?

KDS Novi Sad

pois0n

Cenjen
Učlanjen(a)
19.09.2010
Poena
195
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 10 5G
Pametni uređaji
Sat
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li neko ima problema sa pucanjem neta kod pomenutog provajdera?
Kod mene evo vec 3. dan kako mi net puca na kratko na svakih 20minuta...

EDIT: Dok sam pisao net mi je puko' na 5min :zgran:

Meni je pukao pre 3 dana, nisam ni zvao da se zalim nisam bio kuci, ali vidim da ga ni veceras nema tako da se verovatno nije ni vracao. Imam backup link pa se ne sekiram previse. Isto se desilo i pre dva meseca.

Da ne budem nekorektan, ovaj put nije kvar, iskljucen sam zbog jednog neplacenog racuna :S:

Da ne budem nekorektan, ovaj put nije kvar, iskljucen sam zbog jednog neplacenog racuna :S:

Mamicu im njihovu, pa i zbog neplacenih racuna su poceli da iskljucuju korisnike ! Pihhh, cime se sve bave ti kapitalisti bezdusni ...

^ ne razumem cemu takav komentar, sigurno necu kriviti kds zbog mog propusta i preskocenog racuna.

Pa ne, nebulozno mi je da neko zaboravi da plati racun, a posle kuka kako nema internet, puko link i sl. Al dobro, verovatno si opusteniji jer imas alternativni link, pa ti nije problem i da ne platis racun na vreme.

Ahahaha, joj sta cu sve procitati..... e lepo sam se nasmejao... hvala ti dusrules

Samo pokusavam da razjasnim dal je covek svestan sta je napisao, pa ispade smejurija na kraju. :)

Ja isto imam problema, puca net bar jednom dnevno, resetujem modem i proradi normalno, ali pocinje da nervira jako, sve odlazem da ih pozovem racunam da cackaju oko opreme nesto al vidim da cu morati

Meni net puca par puta dnevno, svaki put ga nema po 10-15min. Bili "majstori", prvi reko da promenim kabel, drugi dosao pa zamenio sve razdelnike sisao dole do razvodne kutije zamenio razdelnike. Ali na zalost nista popravio. I dalje se desava a sad nabadaju pa ako im se posreci.

Nazad
Vrh Dno