Šta je novo?

KDS internet - Novi Sad (Novo naselje)

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Razmisljam se da se prebacim na KDS i da uzmem isti paket koji sada imam na PTT-eu a to je 2mbit. Jedini je razlog sto bi se prebacio je usteda od 300din a i neke najave koje oni imaju u planu da primene na Naselju tj da pocnu odavde. O nekom mnogo brzom netu i veoma povoljnim... :S: O tome ne znam puno i sta ce biti od toga ne znam. Radije bi se prebacio na SBB gde 4Mbit dobije za iste pare kolko na KDS-u za 2Mbit. Ali to je propala prica jer se nece niko prebacivati na SBB kablovsku tv-ju iz moje zgrade.

Zanima me sledece za korisnike KDS-a sa Novog naselja:

- Kolko ste dugo korisnici i da li ste zadovoljni njihovom uslugom?
- Da li su bili neki veci kvarovi, prekidi i tome slicno?

U svemu ovo me jedino brine da se ne okrene nesto naopacke oko ADSL pa on da postane povoljniji u nekoj skorijoj buducnosti pa da se zeznem jer sam na PTT-eu vec preko 2god i ostvario sam vec odavno njihov max popust.

Poslednja izmena:
Bio na KDSu, presao na ADSL i na kraju kad je istekao ugovor kod ADSL-a vratio se KDSu.

Sta da ti kazem? Imaju ponekad prekide ali nije katastrofa. (posle ADSLa su bajni). Jos ako ti brzina nije prioritet pa uzmes paket mix: kablovska + net = 1500RSD, onda je jos povoljniji.

E sad i ja bi presao na SBB ali nemam zivaca za komsije.

Ja koliko znam, komšije ni ne moraju da uvode SBB, potrebno je samo da ti 50% njih da saglasnost da ga ti uvedeš.

@ Nikolaus

Hvala na infu. Ovaj paket kablovska + net = 1500din. To je prepostavljam neki manji net paket?

Navodno na Naselju vec postoje opticki kablovi i to bi trebalo u nekoj doglednoj buducnosti da se pusti. Bice velike brzine i povoljni paketi. Prioritet ce imati postojeci korisnici. Mada meni je u sustini i vise nego dovoljno 2mbit eventualno 4mbit ako bi bilo bas povoljno.

@dr1pac

Da, u pravu si. Ja kada sam citao letimicno skontao da je potrebno 50% stanara na bude na SBB takodje :wall:.
Ukoliko u zgradi u kojoj živite nema instalacije za SBB kablovsku televiziju, neophodno je imati pristanak većine stanara (više od 50%), za šta je dokaz pisana saglasnost sa njihovim potpisima, ili saglasnost overena pečatom i potpisom predsednika Skupštine stanara. Ovaj dokument je samo dokaz da postoji saglasnost vlasnika zgrade da se u njoj izvrše radovi i ni na koji način ne obavezuju potpisnike da i sami moraju da se priključe na SBB mrežu.

Ovo mi sada otvara vise mogucnosti. Mada ima i ovih najava od NG da ce stici novi paketi tj povecace se brzine... :S:

Poslednja izmena:
mix paket

Imaš i mix paket 2 u 1 za 1900 dinara,što znači da je brzina 2 Mb, manje se plaća od ADSL za istu brzinu.Ja sam imao ADSL Neobee od 1 Mb od 1350 din., a sad imam mix paket 2 u 1 od 2 Mb za 1900 dinara i sve u svemu manje za 500 dinara nego onako.
Više info na sajtu:http://www.kablovska.co.rs !

Poslednja izmena:
^ Da, ja sam zaboravio da napomenem da je ovaj paket od 1500 brzine 1Mb, i da ima i drugih mix paketa od pomenutog.

Inace meni uopste nije "samo" 50%, vec to ume da bude jako nedostizno. Tebi zelim vise srece.

Zanima me sledece za korisnike KDS-a sa Novog naselja:

- Kolko ste dugo korisnici i da li ste zadovoljni njihovom uslugom?
- Da li su bili neki veci kvarovi, prekidi i tome slicno?

Od proleća 2008 koristim njihov net. Tada su još iznajmljivali net beotelu, pa je bilo problema vikendom, ali od kraja 2008 kad počeli da prodaju svoje pakete, nema dužih prekida. Nekoliko puta je bilo radova na mreži, ne dužih od 2-3 sata. Nećeš pogrešiti ako pređeš sa adsl, ovde na paketu 2 Mbit skida sa 245 kbps bez problema.

Poslednja izmena:
Kolko ja znam i dalje se koristi beotolev net i imaju limit po konekciji od 30KB/s. Barem je tako bilo pre par meseci kad sam gledao kod druga i kod sestre.

Moj ti je savet da bezis od KDS-a ko djavo od krsta.

Katastrofa su, plus tome im je podrska neverovatno nesposobna. Obicno kad su prekidi i kada ne radi internet je VIKEND ili im je zavrseno radno vreme pa moras da cekas do sutradan. Plus tome kad su mi prvo bili prikljucili muku sam mucio sa prekidima, nije bilo dana da nesto ne zeza. Onda su kao resili problem, neki pojacivac kako su rekli su mi ukljucili, istina, radio je net normalnije, al sad pocela digitalna TV da zeza. Mislim sta reci, uvek neki problemi sa njima.

Digitalni kanali im NISU DIGITALNI. Varaju narod. Samo veliki deo kanala peglaju analogne i pustaju na reciver. Cak i ovi kanali koji bi trebalo da su skroz digitalni PST, Arena itd, na njima slika nije ni blizu izostrene. Ako imas LCD neces biti zadovoljan.

Nakon silnih peripetija presao sam na Telekom. Mojoj sreci nema kraja, 4Mbita po ceni 1og i radi kao sikterica. :)

@motara

To je neki promotivni paket na Telekomu?

Hvala na savetima i pojasnjenjima.

@motara

To je neki promotivni paket na Telekomu?

Hvala na savetima i pojasnjenjima.

Imaju oni tih promotinih paketa i u KDS. Medjutim isto tako ne govore narodu da ce od Januara meseca da ih menjaju u NOVE pakete. Ne bi me cudilo da ljudi sada uzmu digitalnu na cijem spisku kanala je i ARENA SPORT, a da od Januara im to bude ukinuto uz obrazlozenje da ako hoces sportski paket da jos doplatis.
Bezobrazluk sve u svemu, jer oni uopste ne daju DIGITALNE kanale na digitalnoj, to su sve analogni signali ispeglani i pusteni kroz taj uredjaj da idu (100% proverena informacija). To je sve moguce samo u Srbiji, da nema vlasti da zastiti potrosace.

Telekom inace daje onaj studentski 4Mbita po ceni 1mbita. Placam prva tri meseca po 1din, posle toga devet meseci po 1400 dinara a imam protok 4Mbita.

Nazad
Vrh Dno