GizmoJones
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2011
- Poena
- 159
Da ne duzim, preselio sam pre nekoliko dana i uveo KBCNet u stan, promotivni paket 4/1...za sada. Od prvog momenta kada sam prikljucio moj racunar na KBCNet imam Cloudflare CAPTCHA stranice za neke od web adresa koje sam posecivao sa drugih provajdera bez bilo kakvih problema, a nisu u pitanju bilo kakvi piratski ili drugi sadrzaji sumnjivog izvora. Na primer http://vivaldi.net. Da li neko ima iskustva sa ovim? Koliko sam uspeo da shvatim Cloudflare ima adresu koja mi je dodeljena od KBCNeta uvedenu pod listom malicioznih adresa i vrsi proveru da vidi da li covek sedi ispred monitora ili bot. Koja je procedura da se ovo resi, jer vec postajem nervozan od nesposobnosti korisnicke podrske KBCNeta, koji bi ako moze da 100 puta resetuju ruter u nadi ca ce sve proraditi kako treba, a ako ne proradi onda mora da je zbog pretrazivaca koje koristim ^_^. ISao sam cak i na Honey Pot Project da uradim Whitelisting moje IP adrese, ali ni to nije pomoglo. Moj racunar je potpuno cist sto se tice eventualnih malware *****rija, proveren sa nekoliko programa medju kojima i KIS, NOD32, MalwareBytes Antimalware...
Ako neko ima neki savet rado bih saslusao i pokusao kakav god on bio. Hvala unapred.
Ako neko ima neki savet rado bih saslusao i pokusao kakav god on bio. Hvala unapred.