Šta je novo?

KBC Net (Box paketi)

nebojsava

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2014
Poena
180
Drugar koji živi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu dobio je flajer firme KBC Net sa ponudom za njihov Box paket . Pošto mi je drugar u ratu sa postojećim operaterom (Telekom Srbija) potrebne su mu informacije o kvalitetu usluga (Internet, Telefon, Televizija) kod KBC Net pre eventualnog prelaska kod njih .

Kod:
http://kbc.rs/

P.S. Ako slična tema o KBC Net već postoji molim moderatore da prebace moj post na odgovarajuće mesto

Ja pobegoh od nih prošle godine, postali su neozbiljni do krajnosti.

Nisu oni nikad ni baš bili ozbiljni. :)

Svakako ih preskočiti i razmatrati samo kao poslednju opciju.

Poslednja izmena:
Ja imam njihov net bez ugovorne obaveze i OK su. Paket kod njih ne bih uzimao, ako ništa, katastrofalan im je izbor kanala. Fiksni me ne zanima.

Jel govorite o box paketima ili uopste? Mene zanima samo internet, pošto su mi linije loše za ADSL a ne postoji opcija za kablovsku. I da li imam uopšte drugu alternativu sem njih u BG?

Generalno nemaš mnogo opcija. Žični - telefonski ili kablovvski. Bezžični - neki "tanjir", na primer Total TV. Pitanje je i cena.

Ok, i Total TV je ADSL, ne ide preko tanjira. A max paket je 20/1. Iskreno mislim da je bolje 12/6, što nudi KBC. Znači nemaš neke probleme sa njima kad je net u pitanju (padovi brzine, prekid veze...)?

Uf, totalno si me zbunio. Moji kumovi imaju total i bio sam ubeđen da im i net ide preko tanjira. Tek sad sam provalio, hvala ti.
Ja sam generalno zadovoljan KBC netom. Nisam nešto zahtevan i nemam ugovornu obavezu. Do duše, kod mene su ušli žicom u stan.
Imam nekad prekide ali to pripisujem ruteru koji me jako zeza i obično bude u redu posle restarta.

Evo licno iskustvo sa dve lokacije:

Stan u naselju Stepa, njihova oprema na krovu, posle sve razvezano kablovima kroz zgradu radi odlicno. Platis 4/1, realno dobijes 6/2. Nisam nailazio na probleme i sl.

E sad, kuca, idealna opticka vidljivost ka njihovom predajniku, odlican signal - ukupan utisak katastrofa..

Vrh Dno